NY BLOGG

Jag har bytt blogg!! Den här är så dålig och seg via iphone, så nu kan ni läsa på:

www.majaom.blogspot.se


Well well well

Well. Varje dag jag vaknar så får jag den där julaftonsmorgonkänslan man hade när man var liten. Man bara VET att dagen kommer bli ganska härlig. Mår oförskämt bra! Idag är stora Dagen då Sanne sätter sin fot i Sydney för första gången. Vi ska checka in på Wake up hostel tillsammans med en Linnea från sverige. Wake up är 1 a på min top10 lista av hostel - så kan ju bara bli nice.

Igår maila min chef mig och hälsade mig välkomnen till Sydney och fråga om jag ville börja jobba nästa vecka. Vilket jag vill! Sanne har fått provjobb på båtarna också.

Nu väntar jag på min taxi. Taxi ja, ni läste rätt. Är nog ingen bra backpacker som beställer taxi. Pallar helt enkelt inte att släpa på min 1 ton tunga väska.

xx

 


Livin' is great

Nyårsafton var ett dag att minnas. Solsken, värme & förväntan i luften hela dagen. Fyrverkerierna var världsklass. Vi var 20 svenskar som firade ihop. Hittade en spot som var lite upphöjt så vi hade kanonutsikt. Försökte dock klättra upp högre, på en mur. Jag & mina oviga ben klättrade & föll, fick skrapsår på bena (alkohol + bergsklättra är ingen bra kombination ) så blod, svett och lite champagne senare så kom polisen precis när jag kommit på plats & bad mig klättra ner igen.

Lyckades oxå smita in på hostelet där dom andra bodde, för i ett av rummen var det en ledig säng. (så ja slapp gå hem själv i mörkret) Övertalade nattvakten att jag bodde där- bara att jag glömt mitt nyckel. Hon fråga efter mitt namn - sa Moa - och hon måste hört fel för hon bocka av någon Mary på listan. Stackars den där Mary kom nog inte in senare på natten.

Idag har vi lyssnat på radio och läst böcker, käkar bakispizza & myst. Imorgon ska vi till bondi beach. Ska ringa min chef också och fråga när hon vill att jag ska börja jobba.

I övermorgon kommer Sanne från thailand!! Ska bli så kul!

sydney bridge

Sydney bridge

Aj. Stackars ben.


RSS 2.0