Man ska leva ut sina drömmar

I lördags vaknade jag upp nervös. Pirr i magen. Skräckblandad förtjusning. Bittersweetkänslan. Vad hade jag gett mig in på? Spela fotbollsmatch med 15 stora starka karlar. Det. Har ju inte spelat fotboll på två år! Men ok skitsamma, bryta ett ben eller två är ju inte jordens undergång. Det gick ok för mig och jag hade sjukt kul. Men oj vad vilken smärta till träningsvärk jag har haft. När en Karl joggar lite lätt måste jag kuta. Jag som redan är långsam när jag möter tjejer. Aj. Inte sån här härligt "jag-vet-att-jag-gjort-nått-bra-träningsvärk" utan "måste-lyfta-upp-benet-för-hand-när-jag-ska-knyta-skorna-smärta". Efter ett tag höll jag på att flåsa sönder så jag ställde mig i målet en stund. Inget bra beslut. Har ett stort runt bollmärke av blåmärken på vardera lår. Blev stämplad så min nagel är snart svart. Och ser ut som jag skitigt på mig när jag går från träningsvärken. Ändå så tog dom det "lugnt" med mig i närkamper. Dom ville att jag skulle börja komma ner varje lördag. Ska skaffa mig någon slags hockey utrustning först. Eller iaf benskydd.
xx


jag tror mitt hjärta blöder

nej,
låt det va så som i en film



Fredagen den 13 onde

solen skiner och jag är ledig! tog bilen till Surbiton & satte mig på ett café och gjorde en resebudget till Josefine, skrev dagbok och bara njöt av min ledighet. handlade veckans mat. ikväll ska jag träffa Charlotte och Claire nere i puben och ha en Girl's night out! ;)

Hittade massa bilder som jag inte sett från min, claras, teddes och miles camvanperiod i Perth.
åh inte konstigt att jag aldrig tänker sluta resa - det är ju superkul


Clara & Jag :)

så här äter man mat när man bor i campervan. nudlar på trottoaren.

Tedde & Miles - käk

nudlar dag 12

miles provar vår jeansjacka

tedde och campervan i solnedgång


You can count on me


kurar ner mig under täcket i min nya säng och ska snart se på Notting Hill. Underbara Sarah åker långt bort idag. Känns konstigt. Jag är avundsjuk och lite nere. jävla skit. men njut kvinna!
för du är bland dom bästa och det är du värd.

Jag och Sarah i Byron Bay


En del av mitt hjärta

imorse var jag på spinningpass.
satte mig på min cykel som ett kryss av trötthet bredvid folk i enbart sporttopp och nitton magrutor. var lite sen så jag hamnade längst fram bredvid proffsen. innebär att någon kommer ha mitt arsle som utsikt i 45 minuter vilket inte gör mig allt för bekväm med situationen. börjar trampa lite smått när instruktören kommer in. tänk er en sån här tv-programs-biggestlooser-tjock-människa innan han blir smal.

 den människan kom in. fördommar som jag har tänkte jag - JAHA! (bitter!) här har jag pallrat mig hit tidigare än vad borde vara tillåtet och så ska passet SUGA för att en tv-biggestlooser-människa håller i passet. bit mig och mina dumma fördommar. fyfan vad jobbigt det var. biggestlooser-människan blev istället min idol - cyklade som bara fan, skrek och hade sig och ägde alla med sporttopp och nitton magrutor. ägde mig tusen gånger om. skakiga ben och illamående tackade jag honom för passet och han fick mig att lova att jag minsann skulle komma tillbaka på tisdag.


Och den här gången är du riktigt säker

bra att veta

Allt löser sig ju så småning om
Jag har fått för mig att om man tappar bort någonting väldigt viktigt så är det bra att städa väldigt noggrant där man bor så kommer det komma fram. Jag letade som en galning efter mitt pass en vacker dag. Tappa bort pass när man är utomlands är ju inte det bästa. ingen panik tänkte jag! Jag städar för en gångs skull. Efter ett par timmars städande så är lägenheten skinade ren och inget pass så långt ögat kan nå. lite panik. Rotar runt i alla lådor jag precis städat så att det nästan blir lika rörigt igen. Jag kan väl inte slängt det i paperskorgen i rummet? näääeeee. kollar. inget pass. Jag kan väl inte ha "städat" bort det i papperskorgen i KÖKET?. wolla. passet låg bland lite härliga matrester i KÖKET.





Aldrig, Aldrig

Åkte till Sverige för att fira jul och tid med släkt, älskade familj och vänner

gick upp 7 kilo och gjorde nyårs löften om att gå ner 7,5 kilo

har alltid sagt att om jag ska färga håret brunt någon gång så ska det minsann va hos frissan
fick ryck och färga håret rött och sen brunt. när jag hälsar på folk jag känner kollar dom på mig, hälsar förvirrat, och viskar till närmsta "vem var det?".

kollade på tangerin på satin

jag, anton, henke och linnea köpte dyr ost och drack vin

spelade poker och gick till utkikstorn i vretstorp

köpte en bok om USA och funderade på att åka dit någon gång

Träffade Morris och han tyckte att han och jag skulle åka till Mallorca ihop
Jag lärde han spela fruitninja. Melker har blivit roligare. Förut låg han mest still som alla bäbisar gör. Men nu kan han gå i sin gåstol och ler för det mesta

köpte ännu en tantromantisk bok (henke föreslog hitles självbiografi) suckade i protest när jag köpte min tantbok och jag läste ut den på en natt.

lagade falukorv och makaroner med sarah och josse

firade nyår med vänner

bakis
pizza
bakis

Grät en skvätt när jag insåg att det är sista gången jag kommer bo I ormesta eftesom vi säljer huset



mat

stockholm & släkt

Anna

julbord

frida kollar in julklapparna

ja och linnea

pappa och åsa

homemade

Morris ska grilla korv!

Henke och ost

vin och ost (vuxet)

Anna blev arg och satte upp en lapp i köket

nyårsmiddag

nyårsmiddag

nyårsbrudar

fäst

kalas

dans

kumla


Sotiga barn


rutten på att uppdatera.
Sarah, Josefine & Malin kom till London och förgyllde min vardag. Mötte upp damerna Torsdag kväll, bjöd på smått och gott och pratade till 3 på natten. Upp med tuppen för det skulle turistas som aldrig förr. Madame tussauds och Edward Cullen. London eye. Julrush och Winterwonderland. Utgång i Kingston. Poker och Harry Potter stationen. Tiden gick för fort och det var underbart.


Jag och Harry

Sarah, min man & Josse

Marilyn & Malin

en telefonkiosk såklart

London

Sarah in London eye
najz

London eye

najz


något måste hända något måste hända riktigt fort

http://www.youtube.com/watch?v=qLFZ0Lx2wVw&sns=fb

RSS 2.0