good feeling

öregrund
Clara
miles från england förstod ej att man inte måste ta hela snappsen vid varje visa. vi hade säkert 15 visor.
morgondopp
.
.
.
.
Teddes stuga
ta kort på mig för jag kör båt hej
Clara
kubb
Tedde
.

What are you waiting for?

Take a bite of my heart tonight

och hej jag uppdaterar hela mitt liv på internet

och i helgen är det kräftskiva ( kolla in antalet gäster )

Are you having a laugh?

sommar 2012 - världsklass
Har inte haft någon semester alls i år och ändå har jag haft världens skönaste sommar hittils i Sverige. inte en sekund har gott till spillo. Gotland, räkbåt, sjöslag, göteborg, öregrund, törebodafestival, ålandsbåt, onsdagsstandup, födelsedagskalas & midsommarfirande. Varje helg har vart succé.

I helgen åkte jag med min gröna fara till Öregrund och mötte upp bland andra Tedde, Clara & Miles som jag lärde känna i Australien. Sist vi sågs bodde vi i en campervan där vi kände för det, surfade där vågorna var som bäst och hängde på IKEA när det regnade. Åt nudlar och drack billigt vin för att lägga pengarna på roliga upplevelser. Kolla på solnedgång efter solnedgång och sov under bar himmel på stranden om vädret tillät. Ganska häftigt att träffas i Öregrund. Det bjöds på kräftskiva, snappsvisor och party tills solen gick upp på fredagen. Jag hade ett moment på lördagsmorgonen när jag gick upp före alla andra och tog ett iskallt morgondopp, drack kaffe och tog en snus på bryggan. fint. Det var strålande sol och vi åkte båt, lärde oss köra Wake boad och vattenskidor, spelade kubb, fotboll och bara myste.

Jag vågade inte riktigt prova Wake boarden på lördagen. Tänkte att det är bäst jag gör det på Söndagen eftersom jag var övertygad om att jag skulle bryta ett par ben. Det var två andra karlar som aldrig provat på Wake board förut som försökte ett par timmar i vattnet utan resultat. På söndagen slog jag hål på min rädsla och var redo att prova. Karlarna sa nått i stil med "vafaaaan, klarar DU det där så är det fan helt sjukt". Blir ganska triggad av sånt där snack så jag tänkte att nu ska dom allt få se. Och yes, jag åkte wake board som om jag aldrig gjort nått annat. Och yes, har sjuka träningsverken. mina obefintliga muskler skakar till och med när jag ska borsta tänderna.
epic helg

hands up and touch the sky

Det kryper i kroppen. myror i bena. saknar fjärilarna i magen. börjar bli rastlös

RSS 2.0