In till stan

Familjen Åkesson blir numera stadsbor (kumla - stort steg för oss lantisar)
Kommer sakna fina Ormesta





sommarvärme

ja som började bli van vid att få sommarvärme dygnet runt förra året börjar få lite abstinens efter solen igen. Jag har klippt lugg igen. och den 1 mars åker jag hem till Sverige. flyttar hem. hoppas på att få jobb. Kommer bo hos bror min - kommer bli kanon. Men sorligt att lämna här. Alice har precis lärt sig säga Moa och blir faktiskkt glad när hon ser mig. Frida min chef är underbar och jag gillar mitt jobb. Jag trivs. Men inte så pass att det är värt att vara ifrån familj och vänner. Tror aldrig jag har sett fram emot att komma hem så mycket som jag gör nu. Börjar kanske få nog av resandet (eller inte) ska bli skönt att komma hem igen på heltid en stund. Jag har nått att se fram emot denna månad! är så glad! först kommer kusinerna den 16 februari och åker hem 19onde. 20 onde kommer ingen annan än min KÄRA BROR hit! han tar med sig sin far Click som fyller 60.  SÅ KUUUUL! ska vinna över dom båda i poker. lätt match.


vill ha tillbaka mitt blonda hår. blondiner har faktiskt roligare.


fast jag är fast


igår så vaknade jaf 06.30 på min lediga dag och hade ångest. Ransakade mig själv för att komma på varför. insåg att jag hade ångest för att jag snusar. lägger ner så sjukt mkt pengar på snus och att mitt tandkött snart är ett minne blott. Jag läste olika forum i tre timmar om att sluta snusa. och jag bestämde mig. kastade allt snus (eller gav bort det till baren och sa åt dom att OM jag vill ha en måste ni ge mig så dåligt samvete så att jag inte vill ta den).

12 h senare och allt jag tänker på är SNUS. antingen tänker jag på hur gott det skulle vara att få ta en snus. eller så tänker jag på att jag är en ex snusare. snus i varje liten tanke. läste i forumen att om man får abstinens besvär som är olidliga skulle man gå "en rask promenad, om det inte är borta efter 15 min skulle man fortsätta gå till abstinensen lagt sig" Jag gick och jag gick och jag gick och jag gick 2,5 h senare och det var ännu värre. Jag knaprade morötter och åt upp en hel burk oliver. min hjärna började sakta men säkert övervinna den lista jag skrev med argument till varför jag slutade.

började liksom övertyga mig om att utan snus så finns det ingenting som är roligt längre här i världen.
det är inte kul att träna utan snus, det är inte gott med en kopp kaffe utan snus. So what ifall jag sparar 12 000 per år utan snus, kommer ändå lägga dom pengarna på morötter och oliver om det fortsätter så här! So what ifall tandläkaren måste sätta in nya tänder i min mun för dom ramlat ur - kommer ju bara få massa fler hål i tänderna istället om jag slutar och tandläkarräkningen kommer säkert sluta detsamma ändå.  och toppen på det, slutar man snusa går man ju upp i vikt - och det kan jag ju inte riskera? Fyfan vad läskigt att man är så beroende av en sak så att man börjar argumentera så idiotiskt! galet vad nikotin gör för en.
helt sjukt. jag tog en snus igår kväll.

Jag var snusfri i 19 timmar.
 jag är ej redo att sluta snusa. får bli en annan dag.


One and only

Josefine var här! hos mig, och hälsade på.
vi hittade en koytebar! precis som i filmen ni vet. Snygga bartendersbrudar som dansar på baren samtidigt som dom serverar dreglande publik. Jag och Josefine tycker det passade oss perfekt eftersom 90 % av folket var snygga karlar.. som i sin tur kolla på dom snygga bartenderbrudarna.. men ändå!  vi gick på musikal. min första musikal någonsin. jag är kär i varenda kille som sjöng på scen. himla najs. 
WE WILL ROCK YOU - värt.  Vi shoppade. hängde i puben.
sen åkte hon lika fort som hon kom.



we will rock you


läckra josse i koyotebar

koytebar




min kära vän



Coolaste bilden på dig.

Pratade med Sarah i telefon häromdagen. Hon har då en fin förmåga att se något posetivt i varenda situation. Hon ligger på sjukhus nyopererad blindtarm, lidit av sämsta läkare i kambodja som sätter i dropp fel så hon får törstpanikattacker, hon har fått åkt privatakutflygplan till bangkok, 40 graders feber och ändå så säger hon "Men det är ju inte allt så tokigt, vi sparar ju in lite boende/mat pengar just nu iaf" (!) 
du är la go.
tack för att du mår bättre.


RSS 2.0