Livet i ett nötskal

Tydligen ska man damma väggarna när man flyttstädar. Damma väggar? Jaha? Jaja köpte en fin sådär dammvippa så ja skulle nå de icke befintliga dammkornen som fanns på min vägg. Städade. Kände mig asduktig. Inte varje dag man dammar väggar. Slängde nycklarna i brevinkastet ( för nytt folk ska flytta in imorgon) tog mig ner en våning för att sopa ur förrådet. Inser nycklarna till källaren slängde ja nyss ner i den låsta lägenhetens brevinkast


Hej mitt vinterland, nu e ja här

Jag har inte bytt till vinterdäck. Varje morgon runt sju & varje kväll runt 18 ska man försöka undvika att köra samma väg som en grön liten (mycket söt) bil. Den kör i ungefär 20 km/h och det bildas långa köer och stopp genom hela Kumla på grund av den.


2 jobbdagar kvar... Sen en och en halv månads ledighet! För de e ja värd.


Breathing in snowflakes

Nu går det inte att skrapa rutan med bankkortet längre. Dags att shoppa skrapa.


Skit på skiten

Today. Har vart en riktig sån där skit skitdag. Jag har inte många sånna dagar. Men en riktig skitsur, bitter kund var så arg på mig (och säkert egentligen arg på sitt eget liv) att hon gjorde mitt humör och hela mig bitter och otrevlig för resten av dagen. Jag har vart arg som ett bi. Stog nyss & borsta tänderna & tänkte att den här dagen var ju då förjävla meningslös. Då är det illa. Inte ofta jag tänker så. En riktig skit skitdag. Bitterfitta av högsta rang. Imorgon så hoppas ja att någon ger mig en PMS tablett eller kunden en klimakterietablett. eller en var-snäll-mot-hon-som-försöker-hjälpa-dig-istället-för-att-svära-åt-henne-tablett.


Det viktigaste i slutet av dagen är att man klarade dagen

Kan ju starkt rekommendera en grej som heter podcast. Ladda ner appen podcaster, tryck på affär & sök på C/o Hannah & Amanda. (Kostar inget) Ja lyssnar på deras program varje stund jag har till övers. Dom är så härliga & kloka & tar upp så mycket som man själv känner igen sig i. Puss på det 👌


Jag tror ju på livet före döden, så vad väntar du på?

Idag har jag flyttstädat lägenheten. det tog 8 timmar. konstant skrubbande. nästa gång jag ska flyttstäda ska jag vara rik så att jag betalar någon att skrubba åt mig. mina fingrar ser ut som russin och hela jag luktar allrengöringsmedel. Imorgon kommer Josefine hem. Om 11 dagar åker jag. Om 12 dagar landar jag i 30 graders värme & sol. Känns helt rätt. Om en vecka slutar jag jobba. Sen ska jag försöka göra det omöjliga. Packa en backpackerrygga med saker för minst ett halvår. Det pirrar i magen konstant.


True blood

Jag har slaviskt börjat kolla på en tv-serie som nu tagit över mitt liv. True blood. Har plöjt genom 3 hela säsonger på två veckor. Har en MILJON saker att ta tag i nu innan jag ska åka. istället så sticker jag huvudet i sanden och kollar på älskade true blood. Kommer bli som det alltid blir för mig, kommer få vara jävligt effektiv på väldigt lite tid istället. när jag kommit ur min true blood dvala. Om. Jag är nog lite kär i true blood-Eric. Vem är inte det liksom? Säger nästan att Edward Cullen kan slänga sig i väggen på grund av han.


resfeber

nu åker jag om 28 dagar.
shit. 
spännande.
pirrar i magen ju
 
 
 
 

One day baby we will be old

Igår vart jag nedsövd på operationsbordet. Dom berätta att  när jag vakna där så skulle jag förmodligen vara så groggy att jag svarar på tal men inte kommer ihåg vad jag sagt. Det enda jag kommer ihåg att jag sa var "Jag drömde att all mjölk på mejeriet är slut, ni vet jag jobbar ju på mejeriavdelningen, och nu är all mjölk slut för jag är ju inte där"... läkarna skratta lite åt mig. sen nästa gång jag vakna var ju på uppvakningsavdelningen och det första jag fråga var om någon kunde snälla hämta mitt snus, dom vägrade. snacka om arbetsskadad och nikotinberoende.
 
 

RSS 2.0