Hela världen är min.

Längtat efter att få göra det här inlägget :
Senaste har jag umgåtts med familj & vänner.
Frida
Anna
Linnea
modern sparkdräckt
Sarah bjuder på underbar mat!
baka cheesecake
moi

Movie star!


Crocodile Dunde krokodilen! waah kandis!

lunch


Darwin Baby


Tog oss tva hela dagar att kora hit fran Broome. Men inga problem. 190 mil korda och framme i tropiska Darwin! Som att vara tillbaka till Thailand igen, samma fuktiga luft och varme. harligt harligt! Har dock inte hunnit med sa mycket an - springer mest runt och ar nervos for mitt flyg! Men ikvall ska vi ut och kaka gott och dricka vin!





Koby

Det har ar jag

Darwin hamn

Kom alldeles precis pa att jag faktiskt aker IMORGON natt och inte dagen efter. shit jag ar ju virrig ibland!


I'm coming home, I'm coming home, tell the world - I'm coming home

Ganska tralig flygresa:
  • Darwin - Sydney 19 september kl 1.45 - 6.30 pa natten
  • vanta i Sydney till kl 16.40
  • Sydney - London framme kl 7.30 den 20 september (plugs 8 timmars tidsskillnad som jag flyger)
  • London - Stockholm 13.30
  • Hemma i Stockholm kl 17.20 den 20 september
trodde jag var en stalkvinna som aldrig nagonsin kunde langta hem. Men sa mycket som jag langtar hem! Dags att lamna 33 graders harliga Broome for kalla Sverige. Latt vart. SEN BLIR DET TILL ATT GORA FIKATURNE I HELA OREBRO LAN! NAJS! latt vart den flygresan. pratade med min chef i Sydney haromdagen och jag har jobb fixat nar jag kommer tillbaka nan gang i November! Kanns riktigt bra. Nu kanner jag mig lite stressad for jag vill lagga mig och sola och bada vid poolen. Harlig sak att vara stressad over :)










sugar sugar

life


is


good


life


is


great


for


sure



lyx och aterigen lyx

lyckades nyss radera 876 bilder pa mitt minneskort. arsel. men har pejjat miljoner med miljoner med datatid och haller nu pa att aterstaller det. tar en evighet men kan tycka vart det. Idag var det strandhang som gallde. Cablebeach. sen lagade jag flashpacker mat - grillad kykling, klyftpotatis, pepparsas, bearnassas,
fetaostoliver & sallad.



Cablebeach




Little Lady

Igar blev vi bjudna pa hemmafest har i Broome. Uppskattat!
Vi husfestade och sen gick vi ut och dansa hela natten lang. kul.

Alla glada som bor i mitt rum

Koby sminkade sig lite.

 


kasta din sjal in i varje oppen dorr


Jag njuter av mitt liv! Ar sa ratt. Senaste dagarna har jag inte klivit utanfor hostelet under dagtid. Har fatt nog av alla dessa "utflykter" som pagatt varje dag sen vi borja resa. Snacka om bortskamt! Har fatt nog av att aka till stranden for jag orkar inte gora lunchlada pa morgonen. pinsamt bortskamd. Detta hostel ar underbart. Jag gar upp nar jag vill. Dricker kaffe i flera timmar och laser. Tar ett dopp i polen och laser lite mer. Spelar biljard. Sover i hangmattan. Traffar en ny van. Solar. underbart bortskamd.

Jag har hemlangtan oxa. Inte till vardagen. Men till alla fina fina fina manniskor. Nar jag akte trodde jag att jag kunde vara borta i en evighet utan problem. Nu vill jag hem en stund for att sen kunde komma tillbaka och uppskatta detta paradis ordentligt.

 



En klippa.

A sister is someone like you, whom I treasure everyday in my heart,
GRATTIS basta Nea!


RSS 2.0