Lost in the Middle

Idag var den hemska texten INGEN SERVICE fastklistrad i min älskade mobil nästan hela dagen. Kunde inte göra nått. Inte läsa tidning. Inte kolla Facebook. Inte läsa mail. Facebook. Inte spela rumble. Facebook. så fort det blir lite regn så ballar 3 ur. Vart nästan lite deppig där ett tag. Kände mig ur balans. Flera timmar utan tillgång till internets värld. j oj. Ett liv utan min iPhone är nästan lika hemsk tanke som ett liv utan snus


tonight, we are young

Tagit mitt pick och pack och flyttat hem för en vecka. syster är ensam hemma och behöver sällskap/vaktas/mysa. Jag har blåmärken lite titt som tätt all over my body sen gårdagens match. tycker att jag är ganska cool och visar upp dom för sis med jämna mellanrum. coolt med blåmärken efter match ju. betyder att man kämpat. (eller kommit helt fel och sent in i varje närkamp) 
Idag har jag vart förkyld exakt en vecka. förkyld är värst. man är inte klassad som sjuk - måste ändå gå till jobbbet & så länge man inte har feber eller ont i hallsen så ska man minsann träna ändå. liksom lite mitt i mellan. måste leverera på topp även fast man producerar ett ton med snor i timman.
What else? Jag spelar Rumble. Rumble är mitt liv nu. min andra hälft.

Ed Sheeran

I wanna be drunk when I wake up,
On the right side of the wrong bed,

Vi är dom som förlorar men jublar ändå

Varje cell i min kropp
saknar dig
Varje slag i mitt bröst
är ett slag för dig



Vill man vara fin tar det tid

Jag önskar att jag är mer pedantisk av mig ibland. att jag inte kunde leva med ett ha det lite stökigt, inte klara av att gå utanför dörren utan att ha kollat mig i spegeln & att jag viker mina kläder i perfektion av ren automatik. Jag skulle va Fräsch jämt, ha den perfekta klädhögen & ett dammkorn skulle inte vara på frågan i min vita hylla. Skulle liksom underlätta. Inte behöva städa i timmar. Inte behöva plocka ögonbryn i timmar. Istället liksom hålla efter lite då och då.


Ibland får jag infall att ja ska bli just den här personen. Miss perfekt. Just nu är ett sånt infall. Börjar med att ja bestämmer mig : städar, plockar ögonbryn, viker kläder & dammar tills det glänser. Sedan gör jag ett slags schema om hur Jag, miss perfekt, kommer förbli så här för resten av mitt liv. Men jag vet hur det kommer bli. jag greppar om miss perfekt i ca 1 dygn. Sedan är jag mig själv igen. Det är skönt när jag blir mig själv igen.

Så jävla jobbigt att vara perfekt.


Spice girls forever in my heart

Pappa tycker att jag borde blogga mer om han - han påstår att det är extremt bra läsning när det ämnet tas upp. Pappa har FF & BF, som han fint kallar det, i helgen. FruFritt & BarnFritt. Innebär att han kan dricka whisky när han vill och bara cykla runt till kompis efter kompis i Kumla hela helgen. Han har vart taggad hela veckan.

Så idag har jag ställt upp som hundvakt. Jag & fina Ludde har haft heldag - lekt med tennisbollar, promenerat i regnet och lekt med andra hundar. När vi hade vart ute i regnet & kom in till min ( tro det eller ej ) kliniskt städade lägenhet så fick Ludde ett tokryck, innan jag stängt dörren han hade hunnit rulla runt och försökt torka av sina blöta öron mot varenda matta i lägenheten. Fick stopp på han när han rullat ett par varv i min nybäddade säng. Blöt hund doften har lagt sig gött hemma & har inte tvätt tid förrän 1 vecka.


RSS 2.0