This day


Livet är bra underbart ibland. Den här sommaren är precis var jag behöver, jag känner redan att jag har kraft och lust till så mycket mer. Helgen har vart underbar! I Torsdags åkte jag lou och emp och handlade mat i aksersund. Lagade en god måltid ute i Hammar & sen tog vi båten ut på sjön för att ta oss ett nattdopp. Väl tillbaka och ihjälfrusna kokade vi varm choklad och somnade framför tv'n.

Det är skönt att ha några av mina favoriter hemma igen.


Ballonger

Jag gillar mitt jobb. Dagen går så fort att man inte får en sekund till övers.
När man sedan sätter sig i bilen för en ca 30 min färd hem känner man sig som en stor ballong som blivit stucken med en nål. Helt slut. Hinner inte riktigt känna efter under dagen. Helt plötsligt är man otroligt hungrig, toanödig, känner en verk i rygg och fötter för att jag aldrig tar på mig ordentliga skor. Alla behov behöver akut vård. Det är skönt att dagarna går fort.

Idag vaknade vi med sol i skyn och har spenderat förmiddagen ute i solen och i den nyinköpta poolen.
Jag saknar min kära vänner.


Du måste få luft


Jag har tid för allt nu.
Men jag gör ingenting.
klättrar på väggarna

Blommor och bin

Härom morgonen vaknade jag och såg att min väldigt fula kaktus hade blommmat. När jag tittade upp på min fönsterbräda vid sängen ser jag en stor, jätte vacker röd blomma. Innan jag somnade tänkte jag att jag skulle för en gångs skull börja vattna den stackars kaktusen på allvar. Jag glömde bort min stackars kaktus ganska fort, sen en morgon kom jag ihåg den. jag vände mig om i sängen och såg att den vackra blomman vissnat. Jag var besviken flera dagar, men nu idag så har det börjat komma en ny blomma, så idag har jag vattnat min numera fina kaktus så mycket att den förmodligen är dränkt.





Bröst

Jag förstår inte varför man trycker upp sina bröst i kameran ca 20 gånger på en kväll för att sedan ladda upp det på facebook. Klart jag förstår, man är hel nöjd med sin kropp och vill hellst visa upp sig för hela världen och lite till. Men vad har man bakom pannbenet? 
- absolut ingenting.
Okej om det skulle vara vackert, men inte ens så är det.


Aerosmith

nu är vi igång igen.. kan inte låta bli en dag som denna. Bäst att passa på innan man blir för gammal.

På det fjärde ska det ske

försöker bättra på min bränna som inte finns. Har suttit ute och läst en bok i ett par timmar. Var tvungen att gå in för att svalka mig en stund. Jag kom och tänka på hur mycket jag saknar min Louice nu. Min Louice är i USA. Så långt bort att man inte kan göra sina dagliga telefon samtal. jätte långt. 

vore kul med sällskap

vore kul med sällskap en dag som denna. Idag är en sån dag då alla mina vänner antingen arbetar eller reser och jag är ledig. Jag har till och med ringt mor och far för att frågat om någon vill åka och bada med mig, men det verkar inte om det. Jag skulle kunna  åka och bada själv, för jag vill bada. Men jag har inget körkort och ingen cykel. och gång är väl och ta i?

häromdagen lyckades vi faktiskt pruta en taxiresa.. Men när vi väl var framme och skulle betala tyckte emp att taxi chaufören vart så trevlig hela vägen så hon erbjöd sig att betala fullt pris ändå, vilket han inte tackade nej till.

Svett

Nu har arbetet satt igång, arbetar som aldrig förr. Mina arbetskamrater har dött på mig och mina misstag. Det är inte sånna här vanliga misstag vi pratar om, utan sånna här misstag som verkligen är misstag. Jag har kul i alla fall.

Jag och Emp har lunkat fram och tillbaka i Kumla och pratat om allt mellan himmel och jord hela dagen. Nu har vi gjort en paus hos David.. hade tänkt att vi skulle åka och bada snart eftersom det är rekord på svett fronten idag. men nej, vi sitter inomhus och tittar på TV samtidigt som vi dricker kaffe.. Vart gick det fel? I morgon är det utgång och ALLA ska ut enligt emelie, vi försökte räkna upp ALLA, insåg att ALLA var  typ jag och Emelie.

RSS 2.0