slutet har inget slut

Whatever happened to my
Whatever happened to my
Whatever happened to my lunchbox


Det var ett nöje att få brev idag, rolig post, ett kort, med kalla hälsningar från Idre. Mycket bättre än de enstaka brev jag brukar få, som meddelar mig om att jag får en dålig lön. samma visa, jag blir arg och skriker ut att något måste blivit fel för jag har minsann jobbat ganska mycket den här månaden, för att jag sedan inser efter en kvarts kartläggning att jag inte jobbat mycket alls.. knappt ingenting. Men idag var posten bra, tack!

Speedy Gonzales

Min pappa har printat in Nationalteatern i mina 5 åriga systrar.
Pappa tycker det är jätte kul att reta gallfeber på Åsa (anna och fridas mor)
- anna och frida har börjat sjunga den här lite opassande texten på dagis.

Speedy Gonzales, Speedy Gonzales
du tänder väl på, du tänder väl på
och tänker att Herre det kunde vart värre
ändå så lägg av med att blaja och ta dej en
brajja, brajja

When I'm sixty four

Jag skulle ha sjungt en truddelutt i en rosa kyrka igår, men visst blir jag sjuk och ligger halvt däckat på en bänk i 3 timmar under genrepet. Blir tillslut hemskickad och somnade kl 20.

I helgen ska jag äta massa massa massa mat, påsk är bra, bra med gojjs på äggen.
I morgon är jag inbjuden på mat och mys med trevligt sällskap hos älskade Louise.  




Zola

Det försigår fusk på hög nivå nu, det är viktigt att stötta varandra under de kommande veckorna för att klara av tillvaron. Vi delar upp frågor och ger ut åt alla, så ingen behöver göra allt. De som gör provet först har högläsning så att alla vet vad som komma skall.

Vi bor ju i "gnällbältet", nääärke, så varför inte klaga lite till?
snööö?! känner mig förvånad, hade förväntat mig sommar nu, gnäll på det!








Room on fire

Idag tillägnar jag min bitterhet till dig.
tacka och bocka

Dom jävlarna kan skjutas


Kvällen har tillbringats med trevligt folk och en musikal, Hair. Kanon bra! ville se den igen, och gifta mig med halva skådespelartruppen. Helgen har inget liv och nästa vecka ska jag gå i skolan, medans hela närke har påsklov. Alléskolan har påsklov veckan efter... bra?! nääjj



Ta mig till dans

Dagens händelse är att Natalie och Henke har införskaffat sig trendiga platta mobiler med gratis sms. De har frågat om medlemskap till klubben i klassen som har mobilerna fastklistrade nära hjärtat. De kommer bli en av dom som får 28 sms under varje lektion och glömmer ljudlöst bara för att dom har så coola sms signaler. Jag är själv super nöjd med min betongklump till mobil, fast är en gnutta avis på att de får plats med dom i sin ficka.


Bara för att


Idag spelade vi första träningsmatchen, och resultatet blev 1-1. Brommapojkarna gjorde mål på straff (räknas typ inte). Godkänd insats fick vi.. braa. Vi startade dagen på frukost bufé på Java, rullade fram. Hade även teambuilding - vi ska spela badminton,bowla,bodaborg,lagfest,laga mat, äta mat, kickboxning,paintball, bio  osv osv ujjjj vad möe vi måste hinna med. Får helt enkelt lägga fotbollen åt sidan och satsa på lagandan helt.

Inatt blev jag utslängd från mitt eget rum för min lillasyster hade paxat det med massa vänner. Fick sova i tvillingarnas rum, hällde upp ett stort vattenglas och stallde det bakom trappan till deras säng, för att det inte ska vältas. Frida välte det. Jag fick skrubba.





Att baka

David ringer extas och nästan skriker ut att obba bakar sockerkaka och att jag ska skynda mig dit. Ett vuxenpoäng till obba som har lärt sig baka! Vi har spelat kort igen, och det avslutas alltid med att david slänger korten på obba och skriker ut sitt breda ordförråd. Vi är mysiga.

Flow

topp-upplevelse,en stark positiv,nästan euforisk-lyckosalig känsla som gör att man glömmer tid och rum. 
Satt och funderade på om jag upplevde något starkt flow i min vardag.. tragiskt nog så var det enda riktiga flow jag kunde komma på:  när jag spelar ett jätte töntigt dataspel. Så töntigt att jag inte vågar nämna namnet på det.
 
Självklart har jag små andra sådana lyckosaliga känslor i min vardag, men inte så extrema som mitt dataspelsflow. MEN är ganska ung än så jag lär väl hitta något annat mer meningsfullt att lägga till i flow-listan så småningom.

Happ, tränat idag,tränat igår, ska träna imorgon, övermorgon, överövermorgon, och match dubbelt upp. Jag ville väldigt gärna börja på en salsa kurs för nybörjare här om veckan, men nej jag har ju aldrig tid med något annat än en bollfan. Men, spontana salsakursen kan man gå på någon annan tids epok.

idag är jag bitter.

RSS 2.0