mot värmen yao!


nu åker vi på söndag.
till sydney - där det just för tillfället är en ökensandstorm - spännande.
ses igen till jul!!

is'nt she lovely?



idag har jag spelat match och städat rummet.
dessa två aktiviteter har tagit kol på mig.
antingen börjar "jag bli för gammal" eller så är jag sjuk.
har iaf vart helt slut sen kl 19 ikväll och orkar absolut inte göra någonting mer
än att kolla på gamla idolavsnitt på datorn.
matchen vart lika och till allas häpnad glänser mitt rum så pass att det blir små glansstjärnor som på tv när man ser in i det. blingbling.



This is how it works

Analys av mig själv om mig själv: otursfågel, smått tankspridd, resfeber.

jag har vart ensam hemma hos min bror i 5 dagar.
detta skulle aldrig ske om jag bodde hemma eftersom mitt förtroende för att ta ansvar för ett hus skönk till minus när jag nästan eldade upp köket vid 14 års ålder. Fick aldrig tillbaka förtroendet.
 
Jag gjorde inget fel denna gång. trots det så gick elen och varmvatten pumpen funkar inte.
så min bror och hans fru kommer hem till ett hus som det inte går att tända lampor i och som det inte går att duscha i. Dom är införstådda med att detta inte alls har någonting med mig att göra. även fast jag vattnade tomatplantorna, tog ut den gröna soptunnan på tisdag kväll och tog upp alla päron som ramlat ner på gräsmattan så har jag en aning om att dom kommer att undvika att lämna mig ensam hemma. att sätta in en ny grej som får vattnet funka kan kosta 30 000 kr.

Jag är ledig nu fram tills jag åker så jag börjar bli smått rastlös.
Men Idag har jag iaf tagit ansvar för dom som bygger om våran uppfart.
fogsanden tog slut, så jag åkte till byggmax - problematiken var att man bilade in i affären. smått förvirrad så lyckas jag iaf få rätt sand och även slutligen förstå hur man skulle betala den.  har även fixat så att dom fått el till sina maskiner, kokat kaffe och försett dom med muffins. jag känner mig duktig.




ÄLG


tjoooHO.
ikväll har jag ätit god mat och spelat spel med sandra och sandra! vi firade sandras kommande födelsedag och dom firade glatt att dom äntligen ska bli av med mig i tre månaders tid. fick mig en härlig resemaskot som jag tänkte sätta på backpackerryggan. är helnöjd! en otroligt mysig kväll. tror jag packar med dessa härliga människor på resan och plockar upp dom ibland när jag känner för det, vore ju nått.


RSS 2.0