Dear mr blogg

Har vart själv en vecka i Ormesta. ansvarat för hästar, katter och blommor. Jag är ingen kattmänniska... men började förändra mina förutfattade meningar om dom små djuren igår. När jag kom hem sprang båda mot dörren och hälsade mig varmt välkommen. Men idag gick jag tillbaka när ena katten rev mig på armen när jag försökte städa mitt rum.
och sen en uppdatering på min klantinga lista. På jobbet har vi små nycklar till vårt skåp. förra sommaren tappade jag bort nyckeln. Fick då extra nyckeln och lovade och svor på att jag skulle fixa en kopia så nyckelansvarige fick en ny extra nyckel. Blev aldrig gjort. Jag tappade nyckel i förrgår. Fick för mig att jag råkat fått med mig den i krossen. AAAAAAA panik! fick tillbringa en och en halvtimma extra på jobbet kravlandes runt på golvet letandes efter den minsta nyckeln som någonsin skapats. fanfanfan. fick tillslut välta alla skåp och bryta mig in i mitt eget skåp. fanfanfan. dagen efter när jag bytte om så ramlade min nyckel ut ur mina arbetsbyxor. nu lovar jag och svär att på måndag morgon ska jag göra 4 stycken kopior och sätta den största nyckelringen jag kan hitta på den.
best regards

Burn for you

är ambitiös idag*

over and out


I need somebody who needs somebody now


I förra veckan lämnade jag över alla mina nycklar och tog mitt pick och pack ut till det heliga landet ormesta. har flyttat hem igen. tog ett stort kliv ut i riktiga världen och tog några snabba tillbaka innan någon ens hann blinka. det finns många fördelar med att bo i ormesta. gör en lista:
  • man kan gå barfota överallt
  • man kan sola alla vinklar på kroppen utan att behöva vara orolig över att någon ser
  • man kan kolla ut genom mitt rum och se grannens midsommarstång gjord på ölburkar
  • man kan komma hem till småsyskon kl 11 på kvällen som sitter uppe och väntar på att man ska komma hem för att dom ska kunna bjuda på pajjen dom bakat hela dagen
  • man får köra pappas bil ibland
  • om det uppstår en "pinsam-tystnad-situation" med någon som gillar hästar kan man lätt ljuga och säga att man är lite av en hästtjej (bor på landet-hästtjej typ)
  • man kan titta på naturen
  • man kan gå barfota

RSS 2.0