galet


mår bra! sommaren gör mig bra! allt är bra. bra. bra. bra.

bite me

sov hos sarah i veckan. sarah hade en sån här man får "kräkreflekser-varje-gång-man-försöker-hosta"- hosta. Sarah säger " nu kommer jag smeta dig, moohahah" Jag säger " haha, jag blir aldrig sjuk jag har världens bästa imunförsvar". bit mig. sitter här och tycker synd om mig själv. Var nyss på Statoil och killen trodde väl jag körde rattfull för jag låter som om jag druckit wisky i sju dygn.


sov hos pappa själv i natt. på landet. själv. här är det läskigt på nätterna. Intalade mig själv att jag skulle överleva eftersom jag skulle gå en "kolla så alla fönster och dörrar är låsta så ingen mördare kommer in" - tur. På övervåningen så inser jag att ett fönster är öppet (panik mördare i hela huset). lugnar ner mig. okej moa stäng bara fönstret så blir allt bra. MEN FÖNSTRET GÅR INTE ATT STÄNGA. låg vaken till 2 och lyssnade på konstiga ljud. börjar till och med tycka om våra katter för jag kände någon sorts trygghet i att jag hade någon levande varelse som var på min sida.
MEN JAG LEVER! detta ska firas. la familj är i vikarbyn. jag och sarah ska cykla till sannahed och dansa kring stången och sen hem och äta sill. sen umgås med linn som kommer hem från australia över helgen. wwiiiwiiwi

Barbie

igår jobbade jag 14,5 timmar. jag åkte hem och försökte parkera i en kvart. körde på en hare mitt i stan. (fuck) tillslut hittade jag en parkering hundra mil från mitt boende. fick dessutom betala. åkte hem och sov.

IDAG däremot.. 40 års fest! prinsesstema + moa går inte ihop. jag har rosa naglar och känner mig väldigt obekväm.



Waka Waka!

går på repeat nu..för bra..

Vi har eventuellt fått jobb i Melbourne Australien på en resebyrå som heter Peter Pan & på det 5 e största hostellet i världen - Base. YES! YES! YES! YES! det skriker yes inom mig. Har börjat packa.

Två killar på melbourne cup som jag pratade med. frågan löd " Vart kommer du ifrån" Svar " Sverige" " ÅHÅHÅHÅ Snällaaaa kan inte vi få ta ett kort när vi står bredvid dig?!?!" hm? coolt.



wakka wakka eeh eeeh

The pressure is on
You feel it
But you got it all
Believe it

If you get down get up, oh oh
When you get down get up, eh eh

från & med Du

okej.
idag så åkte jag till mitt kära jobb. insåg att jag inte ska jobba förrän Torsdag. woho oväntad ledighet jag har all tid i väärlden tänkte jag! så jag bestämt mig för att försöka hitta en genial genväg hem från jobbet. Ja men gissa vad jag gör? svårt. en cykeltur som vanligtvis tar en kvart dröjde trekvart. Efter att ha virrat runt runt i 30 min så insåg jag att jag var på väg MOT jobbet igen.. gaah. mitt lokalsinne är inte att utmana.

Nu ska jag till Sarah. Vi ska skriva CV. på engelska. Dear John! Give us a job, please darling! Our swenglish is noooot gonna be a problem. nononono. promise.



mitt öga hänger? fräscht.


Ingen är vackrare än du

=)

RSS 2.0