Pic's


ungefar sa har gar det till nar man planterar trad for hand.

kakar thaisoppa och ar sa glad for jag ska snart fa se harry potter pa bio.

Albus - vi raddade honom. han var i magen pa en dod kangeru. vi tog hem honom, varmde honom ett dygn och korde han till en tant som tar hand om skadade djur.

Linn och Wills fina lilla hus i Perth! Aven Linns coola volvo.

Koby i Perth. Vi unnar oss en lyxfrulle precis vid stranden!

Moa kakar svamptomelett!

Vinter i Australien ser ut sa har!

Linn & Will utgang Perth!

tummen upp for inflyttningsfest i perth!

Jobb!

mos

Tendens att dina tår drar sig in när du går

Igår var vi ju då lediga! Vaknade ändå kl halv 8 piggast i australien. Kliver upp o märker att alla andra också var uppe, fullt skå med att storstäda huset. Jag ansvarade för vara eldmästare större delen av dagen igår. Satt framför brasan i köket och läste bok timme efter timme. Innan solen gick ner tog ja fyrhjulingen ut på ett åk. Åkte ca 20 min över lite ängar och sen rakt in i en skog. Skog med sand. Efter ett tag hitta ja en sandstig som ja följde. När ja kom upp på en höjd så kolla ja ut över träden och får syn på en sjö! Ca 500 meter in i skogen fanns en rund stor klarblå sjö med sandstrand runtom! Försökte ta mig ner till den men lyckades inte med mitt vrålåk. Så idag blir det nog en liten hajk. Tror att ja är den första att hitta sjön! ;) måste namnge den!

Under every star there is a battle I won

Har aldrig vart med om så mycket eld sen jag påbörjade min trädplanteringskarriär. Eld är partyhöjjaren no 1. Ingen eld är den andra lik. Igår fyndade vi genom att hitta ett helt berg med lösa trädrötter. Gjorde upp rena rama majbrasan och hade alla dörrar öppna på en bil som dunkade musik. Som vildar dansade vi kring elden natten lång. Nightclub le farm here we come! Har gjort ännu en majbrasa nyss och kvällens festligheter börjar återigen ta fart. Vi är lediga hela helgen för vi får inte nya träd förns måndag. Skål för det!

Dansar på egen hand

Godkväll! Idag planterade vi "bara" 17 000 träd förhand och fick sluta tidigt. Uppskattas!! Igår gjorde jag ca 20 utfallssteg och fick träningsvärk! Så dåligt tränad kan jag ju inte va? Jag spelar ju fotboll. Men vänta nu. Har ju inte spelat fotboll på ett år... Inte konstigt. Så därför har ja från och med idag återigen påbörjat kampen mot gäddhäng och sådant härligt. Önska mig lycka. Har precis tänt en eld i köket, snart ska vi äta och sen tillägnar jag min kväll åt kära Harry Potter. Pappa säger alltid att jag minsann måste lära mig att läsa någon "vuxet". Vill bara berätta att jag precis avslutade The pillars Of the earth. En "vuxenbok" på över 1 000 sidor, utspelar sig på 1100 talet och handlar i grova drag om arkitektur och kärlek. Väldigt spännande!! Det du pappa ;)

Vi lever kvar i varje steg vi tar

Här är det mitt i australiensk vinter och 19 grader varmt.  Denna konstiga vardag jag just nu lever är på sitt sätt charmerande. Jobba hemma kan tyckas vara tråkigt, stressigt och något av ett måste. Hemma kan man komma hem till sin egen vardag och koppla bort arbeta från sitt sinne. Jag är rumskompis med mitt jobb. Jag bor med mitt jobb. Chefer, kollegor under samma tak. natt som dag, i regn och rusk, i solsken, tårar, glädje och äcklig mat. Ja säger bara det - tur att jag gillar mitt jobb! Och sicken tur att jag trivs med mina kollegor / rumskompisar!  . Igår var det sagt att vi efter fredag inte har mer jobb. Finito finish goodbye trädplantering och hej lata dagar på stranden! Ikväll var det sagt att vi får minst två veckors till jobb. Vilket inte gör mig något, nästa farm vi ska till är norr. Dit jag ändå vill. Varför inte tjäna lite extra på vägen? :) . Ja. Skriver från en telefon så kan inte skriva så mkt för det är tutsh! Tar mig en evighet.  . Hoppas ni där hemma mår bra!! 

graset ar gronare pa andra sidan

Nu planterar vi trad for hand. efter att i en manad jobbat dygnet runt sittandes far nu min kropp en chock da den helt plotsligt maste promenera och anvanda muskler och sant. men det kanns saaa braaaa! battre det. idag blev det en tradplanterarpromenad pa 10,5 h. i vart arbetsteam ar det tva engelska karlar, en skottsk kvinna, 7 australienare, tre svenskar och sen jag. nu ska jag satta mig ute vid brasan och lasa harry potter.


inne pa stadens pub i lordags,kaka gott,drack ol och spela biljard.

fyller pa trad. fran vanster: Tedde, Jamie, Clara & jag.

Clara at work

Coby at work.

Tedde at work.

Mosan at work med nyinkopt mossa.


RSS 2.0