21.29


Först trodde jag att min kropp bara reagerade på gårdagens mördarträning som hölls i en decimeter snö.. men nu när kl är 21.29 och jag fortfarande inte har återhämtat mig så tror jag att jag får acceptera att jag faktiskt är sjuk. jag som aldri är sjuk blablabla. Jag har vart orörlig i soffan hela dagen. förutom när jag tvingat mig upp till medicinskåpen för att ge mig mirakeltabbletten alvedon. 

fredagskvällen ägnas åt let's dance och att tycka synd om mig själv 


såhär glad kan man ju vara





I fell in love at the seaside


Nu har jag städat varje vrå i vår lya.
känns bra.
snart ska jag träna.

Noosa -09


Release me


Hej.
idag har jag lagat tomatsoppa.
10 matlådor.
jag är ensam i helgen.
elin åker bort.
läskigt.


Fly me to the moon


kom på idag att man kommer aldrig någonsin vara tillräcklig för vissa människor. Hur mycket man än försöker och förändrar sig för någons skull så räcker det inte med hästlängder. man vill ha det man inte kan få. så fungerar det. oftast. från och med nu ska jag försöka lägga allt försökandes bakom mig och se dom människor som verkligen finns, som något av det värdefullaste i världen. 

dagens blogginlägg bjuds på djupa ord och tankar haha. 

tråk!

lägger upp en bild.. 

 

Inatt när jag skulle sova flög mina tankar tillbaka till Melb. då jag hade sådana skavsår att jag inte ens fick på mig flippfloppen. vilken innebar att jag fick gå barfota på asfalten när vi skulle till beachen.. rättare sagt hoppade runt och skrek och letade efter skuggor att gå på eftersom det brände så förbannat under sulorna. då ställde sig sarah helt plötsligt framför mig,böjde på knäna och sa "upp". Jag hoppade upp på hennes rygg och hon sprang med mig på ryggen till skuggan. haha. vilken pärla! säkert 100 meter och fick bära mig på ryggen. Det är ju inte så kul för er att höra. men det är ett jätte mysigt minne för mig. 


woho ännu tråkigare. 

xoxo  


Eldflugor


Fick lite panik för en stund sen och skickade ett sms till min kära kusin " hej ska vi simma och gymma och bli snygga till sommaren?! " . Har inte fått något svar, jag är nog ett omöjligt fall. Har iaf börjat äta kezo.. känner mig så nyttig när jag äter kezo. känner nästan att jag inte ens behöver ta mig till gymmet idag eftersom jag faktiskt har ätit kezo. fått för mig att kezo är någon jävla fettförbränningsmat och att den enda som behövs är att äta det.

Min hjärna fungerar nog inte som alla andras. Jag hittar på ursäkter till att göra saker. jag har argumentationer med mig själv. Om jag måste städa.. så kommer jag på tusen andra saker som faktiskt är viktigare. som att kolla på OS.. när dom åker skidor. brukar vanligtvis tycka skidåkning (då inte ens en svensk är med) är förbannat tråkigt. Men när jag måste städa så blir det helt plötsligt en otroligt intressant och viktig sport. Det är ju faktiskt viktigt att se på OS. Man kan ju inte missa det sådär bara för att man måste städa?

Veckan startades med en lapp på min bilruta som informerade mig om att jag stått felparkerad och därmed fick böter. Hade tydligen stått på parkering med datumparkering och när det var parkeringsförbud. idiotisk regel! IDIOTI! Vilket kul jobb man kan ha? Jag ska aldrig bli lappLisa. " jaha här har vi en människa som faktiskt betalat sin tid då hon vill stå här och lite därtill " " men ojdå det är visst förbud att stå här tre timmar på måndagsnatten" " det ska hon allt få betala för " " mooohahahahah". grymma lilla människa.

Nu ska jag kanske städa lite.
Ska iaf läsa min underbara bok. jag är kär i edward cullen, han är min stora kärlek.




Jag mår bra av sol




Vaknar av att det är ljust i rummet. Undrar vart jag är eller om jag fortfarande drömmer?
Inte alls! det är en solig dag! Kollar på termometern och den visar 8+ (woho nästan sommarvärme!)
På topphumör hela dagen. Gick en promenad till bibblan och lånade två böcker. Gick och köpte mig en stor godispåse. Lagade massa matlådor och städade lite här hemma.

Maria & Fille var här nyss på kaffe.. vi har haft möte om vår framtid. Vi vill ut och resa! Känns underbart.


Häromdagen uttryckte elin sin känslor kring vårt toalettpapper. Hon är extas/imponerad över hur länge det räcker. " Moa det här tolettpappret är fan bäst i världen! Hur länge har vi haft det nu? Typ en månad? och det är inte slut än! Plus att det är skitbilligt" " Så bra!!! " Tänk vad glad man kan bli över toapapper.


Nu ska jag ha allahjärtansdagdejt med min godispåse och mina böcker.
Nästan bättre än en karl som ger en rosor och kärlek. (njaaaaaaaaaaaaaaaaa not)
men jag är inte bitter.

Thailand, Koh Tao





Snölandet


Igår var jag, sarah och josse och kollade in lite fotboll i Laxå. kbk gjorde inte ett enda mål, vann inte en enda match men gick ändå vidare till slutspel.. hm? bra jobbat! när vi hade träsmak i rumpan åkte vi hem, jag och sarah slappade framför tv'n några timmar och pratade minnen. gah vilka minnen man bär på =)

Sen åkte jag ut till Ormesta. På vägen dit så höll jag på att krocka med två skenande hästar.. jag som är så rädd för hästar, vad vill dom mig? Fick tvärbromsa och göra en cool sladd. Ganska underlig syn. någon minut senare kom en människa som sprang efter dom. (bra för annars skulle jag behöva leta upp ägaren till dom förrymda hästarna) Vet inte om jag hade vågat kliva ur bilen i det läget.

Ormesta är det mest snörikaste stället i hela närke. Skojar inte när jag säger att det ligger en och en halv meter snö på vår gräsmatta. Istappar som är meterlånga hänger ner från vårt tak. Jättemysigt att träffa the la familia.. så skönt att komma hem och ha maten dukad på bordet och massa gosiga systrar som vill berätta om hela sitt liv på en och samma gång.

Nu ska jag snart iväg till arbetet..
Over and Out.



Oh jag är stolt över våran fina vägg!

så stolt att jag lägger upp bild




dystert


nu är det snöstorm och alla tåg är inställda, motorvägen ur funktion och ingen har plogat trottoaren utanför mitt hus så jag snubblade idag inför alla bilar. Har vart lite dyster för jag tycker det är PEST att inte arbeta och göra någonting vettigt. har säkert sökt 40 olika jobb och ringt och vart den här jobbiga ansökningsmänniskan som frågar om dom fortfarande söker personal och om tjänsten är tillsatt ännu. ge mig ett jobb!! Dessutom är jag dyster för min kära familj befinner sig i sälen och jag är inte där. det känns lite tråkigt.

men försöker jag göra någonting vettigt.. vad kan man göra åt all ledighet? JO! skaffa lånekort på biblioteket.. det är vad jag nyss gjort. gick runt i säkert en timma för att hitta dom perfekta böckerna. älskar bibliotek, man känner sig lugn. jag lånade två engelska böcker.. för att istället för att bara ligga och läsa en (vad vissa anser) en kärlekstöntbok (kärlekstöntböcker & Harry Potter är det enda jag läser för jag är fortfarande rädd för däckare, dom ger mig mardrömmar) blir inte ett dug smartare av att läsa en kärlekstöntbok men jag uttökar iaf mitt ordförråd i engelska. Kadissscch!

Just nu sitter jag och har musiken på högsta volym och väntar på samtal från kära caroline holmer som inte bara fyller år idag utan dessutom befinner sig på hemma-plan! vilket innebär att jag ska få träffa denna kvinna redan ikväll. Vi har inte träffats sen i somras.


RSS 2.0