jävla fan

i morse var det väldigt fint när solen sken och snön låg och gnistrade på marken! åh vad fint tänkte jag. men mer än så blir det inte.. jag kom på att jag frös arslet av mig och blev arg.
nu har mitt tålamod tagit slut. säger bara:
jävlafansnö!
nuärjatröttpåden!
nufårdetvaranog!
kommer säkert få sota för detta imorgon. snön kommer att hämnas genom att enbart snöa på min bil inatt så att jag får ägna mig att att skotta i två timmar kl 05.00.

Seaside

kom på ikväll. ledig tre dagar fram tills jag åker. hinner inte alls med.
så jag försökte packa. gav upp. försökte igen. försökte välja ut EN uppsättning kläder som jag ska bära i några månader framöver. gav upp igen. skrev en lista. tappade bort den. skrev en ny. gav upp. packade lite smågrejer. kom på mig själv med att inte alls packa utan att läsa en bok.
.
är nog för trött.

Leva livet medan man väntar på facit

Pappa för vidare budskap till nästa generation..
min kusin Ella får detta på facebook:
.

Min mormor Edith, sa till mej när jag var ca 18 år och nyss hade blivit av med min, då stora kärlek - "Nu ska du leva livet och likt sjömännen ha en flicka i varje hamn". Jag följde väl hennes råd mer eller mindre oavsiktligt, och det dök ju till slut upp en ny "stor kärlek". Jag ska inte ge dej några råd, min första systerdotter, men man kan ju lika gärna leva livet medan man väntar på facit - eller? /Morbror Peter-50 år av erfarenhet


HP for life

Harry Potter var återigen världsklass.
massa människor hade klätt ut sig! att inte vi tänkte på det.
sista delen ska ja vara Ron.
Jag är kär i Ron. han var nog min första kärlek. svårt att släppa sånna har jag hört.

With or without you

åh den låten gör mig lugn, fundersam, glad och ledsen på samma gång.
great!

Men jag har slutat säga nej. Nu ska jag göra vad jag kan. Jag ska riva mina murar, tills vi ser varann

morgonpromenad i tunisien

för jag vet vem jag är
när jag är hos dig
jag vet vem jag är
när jag är hos dig




Giving up the gun


köpt världens bästa biobiljett. harry potter. nu på lördag. kl 18.15. i den stora roliga salongen. gah! nu ska jag ägna resten av veckan att läsa harry potter och drömma mig bort!
.
.
.
Tunisien

Solsken

Idag är det farsdag så jag tänkte passa på att berätta att min pappa faktiskt är världens bästa.

Leaning against the wall

Senaste
.
.
Bra att veta 1.
.
Om du någon gång råkar tvätta ditt visakort (60 grader värme 84 minuter "styrkfri") så oroa dig inte. Efter ett ovetande test av detta så vet jag att det inte är några problem att använda kortet efteråt.
.
Bra att veta 2.
.
Om du någon gång tappar bort ditt visakort samma dag som du råkat tvätta det i tvättmaskinen...Spärrar det och sedan hittar den två minuter senare.. så går det inte att ta bort det spärren igen. Man får snällt vänta på sitt nya fina blanka kort.
.
Bra att veta 3.
.
Om du missar lappen på dörren om grovstädning i omklädningsrummet så hamnar dina skor kanske i en stor sopsäck. Eller rättare sagt - alla andras skor, men dina har någon råkat tagit hem. Så att du får snällt gå hem utan dina skor den dagen.

mysigt.


Mina tvillingsystrar sitter just nu framför brasan hopkrupna i varsin fåtölj och turas om att läsa högt ur en bellmanbok. även fast självaste poängen i historien inte ens framförts så fnissar dom sig blåa i ansiktet och tårarna forsar nerför deras kinder så fort orden bajs kiss prutt eller rap kommer upp. kan inte sluta tjuvlyssna. det är helt underbart.

RSS 2.0