alla som inte dansar

heldag med niklas högberg med vänner kan ju inte sluta dåligt. Dagen till ära blev det två museum besökta. fika. lunch. en barrunda över hela london. blev tre olika barer och en gayklubb. på en bar beställde vi en fiskskål fylld med valfri cocktail. matade hemlösa och musikanter med mynt. var med i danstävling. flängde runt överallt. buss, tåg, gång, tunnelbana, tåg, promenad, tunnelbana. har nog sett allt på en dag. ikväll blir det jobb igen!

museum

museum

museum

museum

hög

tumme upp för tunnebanor

fishbowl

fishbowl

london baby


Into the wild

min chef frida hämtade sina svenskar vänner på flygplatsen igår. in i huset kommer min idrottslärare från Fylsta, Anna! Tydligen är dom bästa vänner! Så ikväll ska jag spela poker, sälja snus till och dricka öl med min gamla idrottslärare, frida och deras vänner! Världen är liten!


Somebody said you got a new friend

Vänstertrafiken here I come! Se upp för dårarna säger jag bara! Vissa personer (sarah) påstår högljutt att jag kör som en kärring.. hon påstår (med viss överdrivt) att jag kör ca 70 på motorvägen hemma. Och det är nära nog beskrivning på hur försiktig och lite smårädd jag är i trafiken. Blivit gammal och klok helt enkelt. Kärringen håller nu på att lära sig att köra på vänster sida i London! Inte nog med det. Med ett glatt barn i barnstolen! Snacka om slowmotion. Jag körde för första gången idag. Till bibblan för sånggrupp, till Alice hus, och hem till puben. Hade pulsen i halsgropen, svetten rann trotts att jag hade luftkonditioneringen på kallaste. Tror det vart trafikstopp i hela Thames ditton. Hade en 7 bilar i arslet. Vi lever!


Låt mig presentera söta Alice! Idag försökte jag lära henne att säga Moa eftersom hon just nu kallar alla människor för Daddy! i slutet ändrade hon daddy till MJAO en gång. framsteg.


Notting Hill

Tanken för dagens äventyr var att åka till Notting Hill och gå på portabello market. Vägbeskrivningen till marknaden från tunnelbanan var på internet "just follow the crowd". Kom fram och det fanns inge folk att följa!Blev bara Notting Hill eftersom jag missat att marknaden bara fanns där helger! ännu ett blont ögonblick för Moa. Har fått en ny vän. Var på sånggrupp med Alice i veckan och träffade en annan nanny - Sara! Så igår var vi på bio - (WAAAH EDWARD CULLEN I MITT HJÄRTA!) och idag hängde hon med till den ej befintliga marknanden. En bra dag! 

Sara

köpte turistiga london pic's

ny stickad tröja på second hand!


juleljus

man spelar ganska mycket poker här omkring. Lägger en 100 kr, får mat, en drink och en möjlighet att vinna alla andras 100 kr ett par timmar. börjar bli lite av ett pokerproffs. Igår var jag med frida och alice i Kingston och strosade runt på julmarknad. Kl 18.00 tände dom all julbelysning och stan och hela england var nog där för att se. fint. I onsdags gick jag ut med några kompisar på ett supercoolt ställe, massa våningar, packat med studenter och billig öl. Ska snart jobb lite i baren. jag har det kul.

.


All I want for christmas is You

köpte en julgran på IKEA idag. köpte oxå köttbullar, potatis, lingsonsylt, brunsås och sill!

pynt

+ en skev minigran

blev julgran =)

.

myshörna


Picadilly Circus

Jag gick in på londonsvenskar och svarade på ett inlägg - vipps så hade jag en blinddate med mycket trevliga Sandra från Örebro och Sandra från Skåne. Jag tog tåg och tunnelbana in till London och mötte upp dessa töser! Förfestade i Sandras lägenhet, Åkte röd våningsbuss (bara det gjorde min kväll), svirade ut för en barrunda i Picadelly Circus. what a night! kom hem kl 4 och då åkte jag ändå hem tidigast! Idag så jobbade jag i baren. Köpte en begagnad cykel här om dagen med ascoola döskallelysen på. pritti najs!


åkte röd våningsbuss i london

buss

Sandra, Sandra, Moa


greyhound pub here I come!

Wolla! jobbade dagshift i baren idag och fick lära mig rutiner. Åkte och invigde mitt nya härliga, lyxiga gym! Det är så stort, så min chef som var med mig, berättade att hon ibland går vilse när hon ska hitta till vissa våningar. Finns allt och lite där till. Jag sprang i en HEL timma och det gick bra - Jag överlevde, promenderade hem och lagade potatissoppa. Gjorde mig redo för Torsdags kvälls jobb på puben, väldigt mycket folk då det är Quiz kväll. wow! Nu kan jag hälla upp 17 öl med ögona stängda samtidigt som jag diskuterar England möter Sverige på Tisdag! I wish. Mycket stammisar som hjälper mig och berättar vilket glas jag ska använda till just den ölen och hur jag borde hälla upp den. väldigt trevliga och jag tror dom tycker det är lite spännande med en ny blond svensk förvirrad tjej som aldrig hällt upp en öl ordentligt i hela sitt liv. Vet inte hur många gånger jag fick säga " I'm sorry I'm a bit slow, I'ts my first nightshift". Men jag överlevde detta med och jag stormtrivs!


You sent me flying


Idag åkte jag in till en stad som heter Kingston och strosade runt. Shoppade lite smycken, framkallade foton & köpte lite fint till mitt rum. Ikväll är det pokerkväll i baren, jag skall vinna!


Kingston


Epic time

Allting är väldigt spännande. Jag bor ovanför en bar. En gammal superhärlig engelsk pub. Alla hälsar på alla och det står ett ordspråk målat på väggen som säger "There are no strangers here - just friends you have not met". I Lördags tog jag ett par öl med mina blivande arbetskamrater och deras vänner. Igår tog jag tåget in till centrala London och strosade runt  och försökte förstå att jag faktiskt flyttat till London. Åkte hem och blev inbjuden på pokerkväll på puben. Jag skrattar mest och ler dumt för jag har svårt att förstå den engelska dialekten & all dessa konstiga slangord. Kommer in i det snart. Alla är väldigt vänliga. Min rumskompis Laura är härlig. Ikväll ska jag ner och öva på att vara bartender! Jag som beställer "en öl tack spelar ingen roll vad du tar" måste nu lära mig att finslipa dessa beställningar.


 mitt rum

korridor

badrum

vardagsrum

vardagsrum

kök


I would be just one of millions


Idag har 7 frågat mig om jag är nervös för att flytta till London. Jag var inte det i morse. Ikväll är jag nervös. Inte illa nervös – härligt nervös. Pirr i magen och dagdrömmer om hur jag kommer komma hem med en english accent! Wolla! Kommer dricka litervis med english te och åka röd english våningsbuss. Jag har ju inte packat eller tvättat eller inhandlat nödvändiga saker. Dags att ta tag i det. Flyttar ju till London om 4 dagar!

hur coolt är inte det?

 


Jag hade ett liv

Innan jag köpte The Sims så hade jag ett liv. Helgen (min sista helg in Sweden) har vart klockren. Myskväll i fredags. Jag lagade super god mat till mina vänner i Lördags. Drack vin & snacka skit. Härlig frulle på Sveas med kusiner i Söndags. Tjusigt!

Bakoninrullad fläskfilé med potatisklyftor, rotfrukt och fetaostsallad.


I am having a laugh

 

Jag borde inte köpt nyaste The Sims spelet. Jag känner mig själv så väl och jag visste att det skulle bli så här. Ändå gör jag det. Kan inte låta bli. I löve it. Sen jag köpte The Sims 3 i förrgår så har jag haft ett enda långt lan. Liksom glömt att duscha, äta, sova, facebookat och tro det eller ej, snusa. Illa! (kanske bra om man vill banta, sluta snusa och tappa kontakten med alla sina vänner på samma ggn) Men det vill jag ju ej. Jag glider in i något slags trans och glömmer bort tid och rum. enda undantaget var idag när jag slet mig med stor svårighet från dataskärmen på grund av att Sarah ville ta med mig på ett lunchträningspass. Vet inte hur det här ska gå - jag kan liksom inte ha ett sunt förhållande med mig själv och min vardag och ett The Sims spel. Jag som måste packa inför London och träffa allla fina människor hela veckan lång och har ett par tusen grejer på To Do listan. Vart ska detta sluta?


RSS 2.0