I väntan på någonting..

Fick min cykel fixad häromdagen. Eftersom jag inte hade cyklat på ett år kändes det som om jag kunde cykla till australien och tillbaka lätt som en plätt. SÅ jag beslöt mig att pröva om jag kunde cykla 3,5 mil från Örebro till Ormesta. Inget bra beslut. Det började sådär, åkte vilse någonstans kring marieberg så jag virrade runt 20 min innan en snäll tant berättade om jag skulle mot Kumla var jag heeelt ute och cyklade. bara att vända.
Men sen fick jag flow och det kändes bra. Efter en mil insåg jag att på min treväxlade racingcykel fungerade enbart 1 av växlarna. Happ, fan tänkte jag. Sedan började det låta skumt och jag gjorde en all - around - check på min cykel och upptäckte att min bakhjul svajjade fruktansvärt och det såg ut som om hela cykeln skulle  braka ihop vilken sekund som helst. Men envis som jag är (en gång om året typ) så skulle jag faan-e-mig komma fram.
inte nog med cykelproblem.. vinden tycktes blåsa mot mig vilket håll jag än cyklade. Sista 5 km cyklade jag i snigelfart, svettades som en gris och hade krampkänningar i ena vaden. det har nog aldrig kommit ur så många och så grova svärord som det gjorde då. och vem fan är det som tillverkar cykelsadar?! det mest osköna man kan sitta på i hela världen. men jag klarade det.
OCH JAG ÄR SÅ NÖÖÖÖJD ÖVER MIG SJÄLV. haha.
så nöjd att jag fortfarande tänker " jaa men jag kan äta vad jag vill för jag cyklar ju faktiskt 3 mil ibland". Hur länge ska det tankesättet pågå? är lite rädd för mig själv.

Hands down, I'm too proud, for love


När jag kom in i lägenheten var min första tanke att någon hade brutit sig in i min lägenhet. Typ att dom hade letat efter något värdefullt och vänt upp och ner på alla mina saker. rotat sig igenom allt. Sedan kom jag på att det är ju bara lilla jag som stökat till så förbaskat igen. när ska jag ha råd med en städerska?

Ska till Sarah nu. Vi ska ha spela spel kväll.
Tråkigt för dom och kul för mig eftersom jag är bäst på att spela spel.



Peace & Love 06

Save me, San Francisco


hejjjjjj

jag tog mig äntligen BESVÄRET att TVÄTTA min tvätt häromdagen då det var ett jäkla oväder. Det är fanemej inte lätt att få tvätttid, men äntligen tänkte jag! Jaha vad händer då då? Jo,, allt vatten i stan stängs av i tre timmar på grund av åskan eller vad vet jag. min tvätttid var som bårtblåst och min tvätt vart så blöt så den har inte torkat än.

Vad mer har hänt?
jooooo, mitt bankomatkort var spårlöst borta. Duktig som jag är går jag till banken och spärrar det. dagen efter hittar jag det i min skjortficka på jobbet i skåpet. waaaaahhahahh. så nu har jag inget kort och måste springa till banken för att ta ut pengar.

Hm.. vad mer? Jooo, i onsdags så fixade jag med jobbet att jag skulle få börja en timma tidigare och sluta en timma tidigare för att för en gångs skull kunna träna lite fotboll. Känner mig ASPEPPAD woho och ger mig ut till guds bortglömda plats - glanshammar.. ingen där?! nehe. inställd träning såklart. BRA ATT DU KOLLAR MAILET MOA!

walla walla. annars har veckan vart bra haha.
nu ska jag ut i solen och glo på match sedan ska jag fota min underbara kusin som ska gå på bal.



den här bjussar jag på. jag och sarah betalade för att stoppa fötterna i en bassäng full med fiskar som gillade att äta förhårdnaderna på fötterna. lena fötter och massa skrik.

Do you remember


sitter och kollar ut när lapplisa ger mina grannar böter. stackare.

har tagit upp alla mina sommarkläder idag! det är alltid kul. fast inte lika kul när man inser att man inte får på sig hälften av kläderna. mina försök att intala mig själv att den vikt som plusats på på vågen senaste månaderna måste vara muskler är som bortblåsa. näää moa inse nu att du faktiskt aldrig gymmar, vart skulle dom musklerna komma från? När du går från porten till bilen eller? nääääää.

time for a change? nääää palla.
äter ju keso, det räcker.

Igår var jag & Emp på Lou's bal. Mötte upp sandra och kollade på Elin som sprang (vann) vårruset.
suuperskön kväll.






Soul sister

Ohhhps!
Jag har bestämt mig för att flytta hem till min kära far ute på landet för att min ekonomi ska bli mer stabil. Därför behöver jag inte alla dessa möbler längre, har ett överflöd av möbler och flyttar jag tillbaka som klarar jag mig galant ändå. La ut mina sängar och mitt köksbord på blocket till att börja med.. tänkte att det skulle dröjja ett tag att få det sålt. Men nu är det så att sjuttioåttatusen människor hört av sig om sängarna och dom blir förmodligen sålda nu på Söndag. INTE RIKTIGT VAD JAG TÄNKT MIG! VART SKA JAG SOVA I EN MÅNAD? haha. skylla mig själv.

Mina ben är spagetti efter gårdagens match, är inte van vid att spela på gräs tror jag.


Nu ska jag arbeta!
Over and out

Det var en gång en människa som tog en bild på en väldigt brun kvinna. Men bara några månader efter bilden togs ser kvinnan ut som en människa som blivit dränkt i vit målarfärg.

A house of cards is fragile, and so is life

Jag har börjat i vikarieförmedlingen. häromdagen var jag dagisfröken ute i sannahed, jävlarr vad ungarna försöker testa en. "frööööökeeeeeeen, vi bruuuukaaaar faaaktisssskkkttt få hääällaaaaa vatteeen på gooolveeet". typ så gick det till i 8 timmar.


Nu ska jag pyssla.
usch vad det regnar.
men det är skönt, slipper man känna att man måste gå ut. kan bara ligga och kolla på tv timtals och skylla på att det regnar.





lyckoost

just
i morse var jag på banken
hade sånt migrän så min bror som följde med som stöd började skrika runt sig och fråga om NÅGON SNÄLLA hade en migräntabblett. en snäll dam gav mig vad som enligt henne var dunderkur - två alvedon och en ipren. det var en dunderkur och migränen ersattes av yrhet.

på banken pratade vi om räntor aktier säkerhet osäkerhet veckopeng och allt sånt som jag inte alls förstår. hon kunde ha lurat på mig vad som hellst eftersom jag svarade allt med
- " men DET DÄR lät ju jättebra!!"
efter ett tag så insåg hon att jag inte alls var så insatt i bankvärldens egen ordlista så hon började prata på min nivå, visade typ bilder och pekade och så. förstod galant.

nya regler:
ny regel nummer 1: köpstopp för resten av mitt liv(innebär INGEN shopping fram tills jag får resa utomlands)
ny regel nummer 2: alkoholstopp för resten av mitt liv (iaf fram tills min födelsedag)


önska mig lycka

förra sommaren - nya glösen på statoil

Morning glory

Godkväll!

Vilka underbara dagar jag haft!
Hade äran att få besök av Nick från Australien & kära Louice med C från Skåne. Vi har vart i Stlm, visat dom stora staden Örebro och Kumla, kört gocart, druckit vin och pratat i timmar. Kändes som en flashback från tiden i Australien då man bara behövde tänka på det som var här och nu.
När vi var i Stockholm hade vi bestämt oss för att inte shoppa, vi ville visa honom staden. det gick ju sisådär, i det stora hela såg han slottet, vakterna och globen. när vi såg någon cool staty så ljög vi antingen ihop någon spännande histora om att det var en gammal kung som gjort något fantastiskt eller så sa vi något i stil med "ta ett kort på det där, säkert viktigt". usch vad dålig man är på sånt.

Men alla var nöjda.

idag har man åter gått till jobbet. har besämt mig för att flytta hem till kära pappsen. jag har inte råd att bo kvar eftersom kära elin har fått ny lägenhet. men det ska bli skönt att träffa familjen mer.

lyssnar på oasis - morning glory på repeat.
nu ska jag sova.

over and out






RSS 2.0