Livet blir, livet blir vad du gör det till

Ja livet leker. 
Sarah är hemma, jag är återigen blondin och solen sken hela förra veckan. Jag spelade min första match på väldigt länge i Måndags. Tränaren informerade mig om att det fanns en ambulans parkerad vid hockeyhallen ifall jag fick andnöd. konditionen är borttappad sen några år tillbaka. Jag spelade och jag sprang och jag behöver den ej. feel good moment. Ledig dag idag. promenad med falle, fika med sarah och josse och ikväll styrs det käk och spelkväll med mina fina vänner. 

Vad mer? Jag försöker få stipendium till studier utomlands. Jag försöker hitta reskompisar. Och försöker fundera ut what when and what jag ska plugga. Vad-ska-jag-bli-när-jag-blir-stor-frågan ekar i mitt huvud. hur fan ska man veta det? Jag vill bli allt. Jag vill inte bli begränsad. Jag vill oxå bli lycklig. och rik såklart. 


Frukost i Örebro utanför Henrik


Let me play among the stars

Nu har det gått för långt. Pallar ej trycket. Igår var det fotbollsträning på schemat och kära pappa var där
& tittade. Han måste se lite dåligt, men han frågade mig varför jag hade två västar på mig? en som vanligt och en gul på huvudet? (Mitt gula hår) Vet inte om han skämta men ändå. Finns flera fall - Linnea brast ut nått med "Shit vad du är gulhårig" och Sarah som förut inledde alla mail med " hej gumman" har nu gått över till "hej min lilla kyckling". Dags att betala storpengen och gå till frissan. ;)


Bingolottotanter

Jag styrde upp en bingolottokväll. Försökte komma på vilka som kunde tänkas uppskatta en Bingolotto FÄRGFEMMAN special kväll och bjöd in dom. My place söndag. Kom på att jag inte har bingolottokanalen. så jag bjöd in alla till Josse istället. Wish me luck.
om tre dagar kl 13.00. woop.

This town is to small for me to stay

Hittade fler bilder från Sydney - drömmer mig bort.

Jag & Clara - Ny lägenhet

Bästa roomisarna i Glebe

Nya brallor och heldag

järngänget med härlig bakrund

På Sydney's fränaste roofbar. pool. waah

Middag med roomisar

Vågar man hoppa i? finns vithajar här. på riktigt.

respekt

Sydney

Sydney från helikopter

bella på besök i vår lägenhet

Sydney bridge

paradise sten ju

Bondi beach

Clara - Bondi Beach

Jag & fina Oliver som är en av anledningarna till att jag stannade så länge i Sydney


wiih

SARAH KOMMER HEM SNART! SARAH KOMMER HEM SNART! Vaknar på morgonen och det pirrar i magen. varför pirrar det i magen tänker jag? vaknar till och inser att SARAH KOMMER HEM SNART! wah!


But I'm leaving either way

Just det. Har lurat the facebookworld att jag återigen blitt äkta blondin. Med hjälp av instagram. Men tänker avslöja att så är inte fallet. Blivit äkta kyckling. den gula nyansen väger över det äkta blondinheten ganska stort. folk liksom tar en titt på mig och reagerar " WOW, eeh, åååååh! Vad fin du är i håret" ... " njaa lite gult va " ... " NEEEE, eeeh, inte alls, jätttteeefiiint". Pappa kallar mig Svetlana innan han ens sett mig i verkligheten - han vet nog hur mitt hår reagerar när jag ger mig på det på egen hand utan frisör. Men tar ut segern i förskott på the fb world för att må lite bättre. lite uppskattning för mitt ego.


Monday morning

Jag är ju vuxen nu. Så idag har jag städdag. ni vet, tvätta, städa, putsa, torka skåp, organisera, betala saker, kolla över viktiga papper, vika kläder och så vidare i all oändlighet. Jag tröttnade efter köket,toan och första tvätten och bestämde mig för att möblera om istället. Sen började jag försöka reda ut min hög av smycken som trasslat ihop sig. tröttnade igen. Hamnade här. PÅ MIN STÄDDAG! Kom då på den brilljanta ideen om att skapa ett event om inflyttningsfest, tills dess måste ju ALLT vara topptrimsnyggt här. Sätter lite press på mig själv, det är så jag funkar. Om jag ska få något gjort måste ja ha lite press på mig. smack.


drömmer mig bort all day long


Fått jobb på Kumlas största livsmedelsbutik. Jag trivs! plockar bananer dagarna ut. Plocka bananer vill man inte göra tydligen. En pall bananer väger 30 ton och en karton väger typ 1 ton. Man står där med äckliga plasthandskar och blir dyngsur om skjortärmarna, luktar banan och staplar ett BERG av bananer på hög. i en evighet. det tar liksom aldrig slut. när man lagt på sista bananen så går man lyckligt ut med banankartongerna. Sedan ca 1 timma senare är bananerna slut och det är dags för nästa omgång. Denna vecka är det extrapris på bananer. kuljul. är lite av ett bananaproffs at the moment.


Stunder

Har mina tre älskade systrar & vår hund sovandes hos mig nu. Kollat på filmer och ätit kinamat. Jätte mysigt.


Karatesparkar & huggorm

 

Vandrade runt Dovra sjöar ett par timmar med familjen i tisdags. När vi gick på den snåriga, slingriga stigen så var huggormar ett stort samtalsämne. Pappa tog täten och förklarade, samtidigt som han gjorde karatesparkar mot buskar, att han minsann skulle upptäcka huggormen innan vi hann blinka. Med hjälp av sina karatesparkar och Ludde skulle han även rädda familjen vid en eventuell attack.

Slutet på den långa vandringen sätter jag ner foten PRECIS bredvid just en huggorm. Karatepappa och blåsta Ludde hade inte ens sett eller nosat sig till den 30 cm långa besten utan bara gått förbi. Jag skriker och hoppar och Frida slängde sig upp på Åsas rygg och krävde gråtandes att hon skulle springa. Pappa reagerar genom att kasta en pinne i marken i ett tappert försök att skrämma bort den så att Åsa och Frida slapp gå förbi den. Han dödförklarade tillslut den fullt levande ormen & dom tvingades gå förbi. Stackars Frida fick nog men för livet. Hon var i chock. Hon kommer aldrig mer vilja följa med. Och stackars orm. Fyra galna jättar hoppar och skriker runt den när den ligger & solar lite gött

 

 

 

 

 

 


Fly me to the moon again

 

Sarah är rolig. Hon har övertygat en stackars ( urläcker ) australiensare att han ska skicka en film till mig och fråga om vi ska gifta oss. Hon berättade att hon hade "visat bilder och höjt mig till skyarna" och att "nu är din framtid säkrad gullet". Sist Sarah höjde mig till skyarna så framstods jag bland annat som fotbollsproffs & mångmiljonär. Med Sarahs vilda fantasi + ett par öl så kan jag bara ana vem jag nu är i den här söta karlens ögon.

 

 


RSS 2.0