Melodies

Vart i Norge och lärt mig norska.
träffade min kusin! hon mådde bra.
igår var jag hos sarah, vi tycker så synd om oss själva och sitter och beklagar oss då och då. sarahs mamma hade sagt" Sarah ska jag sy något till dig?" Sarah hade skrikit tillbaka "sy mig ett liv!!!".
.
.
.
.
har bokat resa till Tunisien med familjen
:)

Bättre att hunden går lös och dör lyckligt än att den är olycklig i koppel"

min hund är kär.
han går alltid lös på våran tomt här ute på landet och har aldrig ens nosat utanför buskarna till tomten på egen hand. men senaste tiden har hans känslor tagit över hans förnuft. våran grannhund en km bort löper... och idag var andra morgonen den här veckan jag hittat min hund utanför huset flirtandes.

the man of her dreams comes along picks her up and puts her over his shoulder


idag är jag glad.
just nu är jag glad.
jag är med i en tävling.
hoppas jag vinner.
imorgon är jag ledig till kl 18.
ska ut och springa
jobba på mitt smått påbörjade projekt -norge gör mig rik fort som fan
gå ut med min hund
träffa kakan
träffa kakan
träffa kakan
träffa kakan
träffa kakan

rock och roll'

ge mig bara det jag vill ha tack
idag så såg jag att alla löv på träden utanför jobbet inte satt på träden längre
kanske dags för mig att ta årets första baddag snart 
jag är blek  



Once upon a time

Det var en gång så att jag kunde få på mig mina gamla jobbarbyxor på jobbet. I nuläget kommer dom inte över låren. Det var en gång så att jag kunde knäppa knappen på mina nya, något större, jobbarbyxor. I nuläget är det inte så. Krymper dom? dåligt material.

jag vet varför.
jag har slutat med kezo sen jag flyttade hem till pappa.
och jag läste i tidningen häromdan.. någon jävligtduktig personligtränare sa att " man kan aldrig skylla på att man inte har tid för att träna för att man jobbar så mycket" . neheee? när ska vi hitta tid åt min träning? Efter att jag läste det ställde jag klockan på 04.45 och var aspepp på att gå ut på en härlig morgonpromenad innan jobbet! kan ju bara säga att jag inte alls var lika aspepp när jag vaknade efter 4 timmars sömn på att gå ut i regnet och övertalade mig då att det är materalets fel att jag inte får på mig byxorna längre.

desperat behov av hjälp.


fly landet


bryce från australia var här över helgen. han fick se slottet, svampen, satin, äta kräftor, grilla, hoppa från klippor i kalkbrottet, se ösk match, gå ut med främmande människor medan jag jobbade, äta suchi, film, visat honom landet, sova i husvagn, regn regn.
jag är heeelt slut
.

RSS 2.0