you amaze me

denna helg har vart så att "vila kan man gö en annan gång". har jobbat, jobbat, spelat match lördag kväll, hem till lägenhet där det är en miljon människor som firar elin, ut på röjj, komma hem, inse att det är sommartid....åååååååååh kl är redan 4, gå upp 8, jobba, iväg och va social hos en god vän, komma hem och inte kunna somna.


godnatt
sover en vecka


Nytt motto


" Man måste uppleva innan man kan börja leva "


New love in town


imorgon är mosan LEDIG!!!
ska gör alla saker som inte hinns med annars
tvätta
städa
ha ångest inför att ta spruta
göra matlådor
köpa emla plåster som gör att jag inte får ont av sprutan
shoppa på monki
äta upp matlådorna i lugn och ro
shoppa på monki
ta en vaccinspruta
lämna tillbaka alla mina försenade böcker
shoppa på monki
överleva morgondagens spruta





monkimonkimonkimonkimonkimonkimonkimonkimonkimonki


nu äre så att monki öppnar IDAG! cirka 100 meter från mitt boende. det är tjejkväll i hela stan så butikerna är öppna till 21 ikväll. löning + monki, kan det bli farligare?!! jaaag jobbar och tränar och kommer inte ha en sekund över till monki. blir faktiskt stressad över det här. haha. jag drömde inatt att jag gick in på monki full av förväntan och alla kläder var slutsålda. gaaasch..så töntig 





I have a dream



living the dream


wallawalla.
när man köper maizenamjöl och purjolök (vilket jag gjorde idag) och tycker att det är värt att lägga pengar på - då är man en vuxen tråkig människa.

jag har blitt en vuxen och tråkiga människa.
undra hur länge det håller i sig.
kanske tills jag får lön och har råd med pizza-varje-dag-om-jag-vill.

Helgen var kul. vi gick ut och dansade. på lördag fyller elin 20 år. då blir till att pimpla champagne och göra saker som bara 20 åringar brukar göra. wiiiihiio!


The heart of life is good


Idag är en sådan morgon då jag ställde klockan en timma tidigare för att jag ska kunna dricka mitt kaffe och mysa framför nyhetsmorgon.. och så vaknar jag av mig själv en en timma innan mitt larm skulle gå. dricka kaffe i slowmotion och fundera i en kvart över vad jag är sugen på till frukost (har bara två valmöjligheter, keso och macka eller fil och musli).. för att sedan kunna äta frullen med en tugga i minuten. u.n.d.e.r.b.a.r.t.


Great ocean road - Melbourne

Pappa är bäst


UJUJUJUJ vad jag arbetar! hårt arbetande kvinna! yes nu börjar mitt liv igen. inga mer slöa dagar framför tvn.... nääää nu ska jag bli RIK! Igår var det kvinnodagen. grattis till mig som är kvinna. Jag ägnade kvinnans dag med att diska..7 timmar.. på sveas.. gud så kul det var... wioho!

Vi har börjat vart hundvakt åt en liten liten söt vovve som är 3 månader gammal - Tyson. Vi är hans andra hem. Det är som att vakta en bäbis. gaaasch. även fast elin har största ansvaret för vovven så vaknar jag också varannan timma när han vill upp och busa med oss. Dagen efter en av dessa nätter jobbade jag.. arbetsdagen börjar med att min chef börjar ASGARVA när han ser mig. Han förklarar sitt frustande skratt med att jag ser ju förjääävlig ut och undrar nog om jag vart ute och festat natten lång? Jag förklarar att jag vart hundvakt och han förstår mig. När han lugnat sig för att allvarligt förklara för mig hur mina arbetsuppgifter ska se ut under dagen så kan han trots allvaret inte hålla sig för skratt när han sneglar på mig. Utan får åter igen fnissanfall varje gång han tittar på mig. Det var ganska kul. Bra start på dagen? Jag tänkte förskräckt att jag måste köpa mer smink och att jag måste verkligen se rolig ut. puuh.

Jag tillägnar min rubrik på det här inlägget till min käre far eftersom han är en trogen läsare och undrar allt för ofta varför jag inte skriver mer om honom i min blogg. 

 

Nu kan du få mig så lätt


Nu har matlagningen på trädgårdsgatan 15 gått till en helt ny nivå. Nämligen så att vi använt ugnen för första gången. Brände mig två gånger och resultatet blev inte som väntat. Men hedan efter blir det enbart ugnsbakade deliktesser som serveras. Nudeltiden är ett minne blott(blått?) 

Inatt ska jag sova i Sarah's och Kalles superfina lägenhet!



RSS 2.0