Perfect line

Morgonpromenad & styrketräning med laväli Elin :)

 


orange world


riktigt farligt att ha ett jobb mitt i smeten, bredvid örebros shoppinggator. går förbi skyltfönster efter skyltfönster och dreglar efter skorna i fönstret. jag brukar vanligtvis blunda och springa fort när jag ser ett par AS SNYGGA shoes för 1500 kr. SVINDYRT för ett par dojjor ju. specielt klack- kan ju ändå inte gå i dom. Men skyltfönstret bredvid mitt jobb har snart vunnit över mig. tryckte näsan mot fönstret ett par dagar och dreglade efter mina drömmars vackraste skor. sakta men säkert börjar jag övertyga mig om att 1500 kr är väl inte få farligt? Dom är ju sååå fina. Självklart kommer jag använda dom resten av livet utan att tröttna. Har vart inne och provat dom tre gånger. TRE GÅNGER! Jag är nog snart 1500 kr fattigare. Jag tror skyltfönstret vinner.


on the top of the world

mys

Vi borde ha sol dygnet runt

Jag är ledig. Jag mår så sjukt bra. Jag var ute och gick med Johanna imorse i SOL 1,5 timma. Borde man ju göra varje dag för evigt. Hela kroppen skriker välmående efter. Svängde förbi multek & luncha/heja på söta josse. Är hos la familia i Kumla och ska snart träffa Sofie med bäbis. Ikväll försöker jag få min lillasyster att umgås med mig. Hon är ju så in love så är lite svårt att lämna tid åt någon annan än hennes pöjk. Been There done that. Förstår. jag är inte lika intressant som för 5 år sen. Försöker locka med hyrfilm och obegränsat med gottigheter. Får se om min övertalningsförmåga och mutningar kan få henne på andra tankar. Återstår att se.

Fina fina sis

 


Jag njuter av mitt liv

Min bror är inte bara min bror utan även min terapeut, ekonomisk rådgivare & relations expert på samma gång. Han har nog inte alltid rätt, men många gånger så säger han något vettigt som får mig att fundera. Här om dagen kom jag hem från jobbet frustrerad över att ingen ville gå ut på krogen med mig. Ingen är ju ute längre? Vad GÖR alla? Sitter hemma och hökar hela tiden?

Dagen efter kommer han med sin teori som löd ungefär såhär: " nu är alla trötta på krogen och börjar skaffa sambo, flyttar ihop, lugnar ner sig och leker vuxna ett tag. Av egen erfarenhet så kommer det komma en till skallade krogenvåg för dom i din ålder då ni är typ 24-25 år. Då har säkert 80 % av sambosarna separerat och tråkmånsarna som bara sitter hemma tröttnat på det med. Det är då man kommer gå ut och återigen ragga och förmodligen hitta någon man kommer skaffa barn och gifta sig med så småning om"

Han menade ju det inte ordagrant. Kan ju inte dra alla över ett sträck. Men kan nog ligga någonting i det han säger.
Så det är bara att gilla läget och leka vuxen för min del med då. Tills jag blir sisådär 24-25. och pass på då då! Missar jag den krogenvågen kommer jag inte få sambo eller barn. Då får jag leka vuxen i min ensamhet för resten av mitt liv. Hä. ;)

 


You can get addictive to a certain kind of sadness

När jag kom hem så vart det ett jävla massa snack om big brother och melodifestivalen. Hetaste samtalsämnet & jag kände mig härligt lost. Hade inte brytt mig och tänkte inte bry mig heller. Två veckor senare och nu sitter jag bänkad framför TVn kl 10 varje kväll. Har även kommit över lösen till big brother live 24/7. Istället för att somna till en härlig ljudbok så tittar jag på big brother live och kan inte sluta förundras över det. Sjukt dåligt men sjukt beroende framkallande. Lite som snus. Det har gått för långt. Skitsamma.

 


Vår tid. Idag. Tänk om.

Kasta smutsiga strumpor med basketbollsfeeling i papperskorgen istället för att tvätta är inte längre min grej. Mitt nya kliniskt städade rum. Mitt nya jag. Hittills går det okej. Om jag börjar med att intala mig själv detta. Suger på den tanken ett tag. Förbereder mig mentalt. Så kanske det en vacker dag kan ske en permanent förändring då jag med automatik plockar undan efter mig. Jag jobbar. Jag stormtrivs. Igår var det smygpremiär. Like.

 

 


vart hamnar jag sen då

bissi.bissi. jag var på intervjue i torsdags. provjobbade i fredags, måndags. nytt koncept och 4 timmars möte. ikväll var det rollspel-teambuilding-lära-sig-allt-möte ytterligare 4 timmar. Imorgon blir det mingelkväll och smygpremiär, jobb torsdag och café görs om till medelshavsinspirerad restaurang & vinbar. Sitter & pluggar in 15 olika viner och ny meny. Jag tror jag fått ett jobb. är så taggad. 
grymt.


i need a dollar


TIDEN GÅR SÅ FORT! hann knappt blinka och vips så är jag hemma. kusiner och bror och click kom och njöt av underbara Thames Ditton och  London. Gick på FA-cup match och blev Chelsea fan, åkte turistbuss (BÄSTA turistgrej jag gjort), firade Click 60 år och jag spöade alla i poker (såklart). Underbara Frida bad mig att barnvakta alice en kväll och lurade mig... blev en överrasknings/hejdå fest. gråt och ett lovande om att jag kommer tillbaka. Ska försöka ta mig dit till OS i sommar! hepp hepp! Och nu är jag home in Sweden! Japp! flyttat in i källaren i Örebro och jag njuter av varenda sekund. Söker jobb och idag är det intervjue för mig. HÅLL TUMMARNA eller nått. VILL HA.


Fina Greyhound

Fishbowl

Jobb

jobb

Turistbuss

Turistbuss




 Click & Danne


RSS 2.0