En bild


singing softly to me

Helgen bjöd på ännu mer festande och kalas. Fredagen blev kåren+dålig musik+att jag inte kände någon annan än mitt lilla sällskap, det blev lite av en besvikelse och jag tog en tidig taxi hem till bror min. Förfesten var som alltid världsklass, men mer än så blidde det icke!

Lördagen vankade kalas för emp och sedan utgång på zäta. Många trodde på bartömning vilket det inte alls var. Men stället var fullt. Tänk att jag köa en halvtimma för att komma in?! jisses. Én lyckad kväll, carro och kakan hade bestämt sig för att besöka hemmastaden oxå, så ett extra plus för det.


Today is the shit

Denna dag är dagen jag sett fram emot de senaste veckorna. En planerad dag med den äldre delen av laget, laga massa mat och dricka alkohol samt utgång och dans! Har precis bränt en skiva och ska snart in till örebro för att träna, sedan kör vi igång ;)

Ett stort GRATTIS till Emp som fyller år idag :)
Puss!

Mr. Brightside


Godkväll!

Jag får ett samtal sent igår kväll om att jag gärna får köra min halka 07.30 idag, vilket jag gjort. Det var ruskigt roligt och jag satt för mestadels & skrek hål i öronen på min medpassagerare, samtidigt som jag gömde mig bakom händerna. Men det gick bra, jag överlevde. Efter halkan var det raka vägen in till örebro för att sätta igång med mitt omöjliga hår. Efter att suttit i två timmar konstaterade frisörerna att det nog måste övas lite mer på mitt hår. Så jag får återkomma imorgon för att antagligen sitta ett antal timmar till. Men det var full fart och ganska spännande ;)

Häromdagen insåg jag att träden börjar få härliga färger och hösten är på ingång. Hoppas solen håller sig framme ett bra tag till så att det inte känns allt för ruggigt och kallt.

Lev väl.
Puss

Marilyn Monroe

Imorgon ska jag och Elin in till frisöererna i Örebro för att bli omstylade till Marilyn Monroe och Sandy i Grease. Dom ska ordna ett hundraårs jubileum för frisörsförbundet, med massa olika gamla kändisar, om några veckor.  Malin har lånat ut en alldeles underbar klänning åt mig, tack!!


Patrik 1,5


igår spelade vi match mot Kumla och vann med 2-0. Väldigt skön vinst, inte minst för mig ;) På kvällen åkte jag, emelie, lou och carro på bio. Patrik 1,5 .. grymt bra. Nu ska jag ut och köra lite bil.




Clown

Det har vart maskerad igen!


Natti


Lathet är bra, för det mesta! Men nu har latheten gått så långt i våran familj att vi inte orkar gå den korta sträckan mellan sovrummet till köket, eller köket till tv-rummet att mor ringer mig  på kvällarna för att säga Godnatt. Jag blir alltid lika förvånad när hon ringer när vi är under samma tak. " Jag vill bara säga godnatt " säger hon och fnissar lite. Latheten börjar ta över våran vardag.


Moa 2000


Stockholm


Igår var vi på "studiebesök" i Stockholm i syfte att gå in i synagogan och moskén. Jag och fem personer till fick inte plats i moskén eftersom den var fullbokad. Vi fick istället i uppgift att fota byggnader som har inspirerats av athen, egyoten och rom. Vi såg verkligen ut som ett gäng turister när vi slängde upp kameran mot varannan byggnad i gamla stan.
Förövrigt hade vi en härlig dag, vi shoppade mer än vi borde, åt god lunch, var på Strindbergs museum och såg cyperns president. Tack för det!

På kvällen tog jag ett tåg till Uppsala för att hälsa på folket här. Alla är i skolan idag så jag tänkte läsa min nya bok och bara slappa. Senare ska jag gå och möta amanda :)

Gästblogg, sprit, parasiter och våldsamt umgänge

jag, mitt namn är fortfarande hemligt, har du nu börjat en karriär som gästbloggare. det känns väldigt bra och det är inget jag för tillfället planerar att sluta med. att gästblogga är kanske något som många skulle avvisa och tycka illa om: 'varför inte skaffa sig en egen blogg?'. jag känner dock raka motsatsen! jag skulle här vilja använda mig av en liknelse, den liknelsen kommer dock bara bestå av ett ord: parasit. att leva som en liten parasit på en annan seriös bloggare är någonting jag skulle rekomendera. helt klart. att en parasit skulle vara någonting negativt är nog de flesta människor ense om, men i och med detta inlägg skulle jag vilja ändra på den negativa klangen..

jag slog nu upp parasit på den mycket etablerade hemsidan 'wikipedia' och får förklaringen: "Parasit, en som lever av att snylta på en annan." snylta? är det att snylta när man gör en god tjänst och lägger in ett blogginlägg på en annan bloggares blogg? är det att leva på någon annan när man skriver ett inlägg och får bloggarens statistik över antal inlägg att stiga? ... kanske. men dock inget dåligt! jag trivs för tillfället väldigt bra med att vara en parasit, och det är ingenting jag planerar att sluta med. jag klubbar härmed ett nytt positivt begrepp:

bloggparasit. ett helt klart positivt ord.

(och för att få in de andra ord som jag skrev i rubrikern skriver jag nu dessa ord i en och samma mening: 'Våldsamt umgånge och sprit förenas ofta och kan leda till fruktansvärda konsekvenser.'

tack och hej.

Kantarellmopeden


Pappa har köpt en moped. En gul fin moped. Jag frågade pappa varför han behöver den? Är det verkligen nödvändigt för en man som är 40 år och har körtkort? Han tänkte en lång stund när han sedan kom på att han skulle ut i skogen och leta svamp med den.


RSS 2.0