PG?


Igår åkte vi till dalarna långt in i skogen och spelade fotboll. Lång resa dit lång resa hem. Sedan beslöt sig den äldre delen av laget för att kvällen skulle bjudas på utgång. Fastän huvudet och kroppen sa nej så hade vi förfest hos Emma. Riktig trevlig tillställning med kortspel och tokiga grannar. Kvällen fortsatte till satin där vi dansade tills svetten rann. Till slut var det dags för mig att rusa till bussen hem till Kumla. Jag somnade på hemvägen, missade mitt hus och fick gå en redig promenad i kylan.

Gårdagen får 4 av 5 toasters!


Brassestolar och lera

Ikväll har jag vart på speedway med obba och co. insåg att jag ALDRIG vart på speedway. nånsin. Så jag delade den första upplevelsen med obba. Blev ganska kallt och ruggit men det var riktigt trevligt ändå :)
I morgon bitti ska jag ta 06.10 bussen in till stan för att träna en timma.. värt?
Så nu äre dags att sussa för min del. Natti Natti!

Puss!



Bloggtorka



Igår sjukskrev jag mig från skolan av giltiga skäl och låg därför hemma och kollade på Momento. Det där programmet som man ringer in till för att vinna en jackpott som ingen vinner. Samtalen kostar 10 kr styck och man kommer aldrig till direktsändningen. Programledaren säger varannan minut att man får in 30 000 DIREKT på kontot!! Förstå den känslan att få in 30 papp direkt på kontot? 

Det här var fjärde gången i sommar jag ringt in. 
Igår ringde jag två gånger. 
Jag måste sluta titta på MOMENTO! 

Beatles

Okej.Den var ruskigt bra!

har sovit igen hela veckans dåliga sömn inatt. Känner mig utvilad och redo för dagen utmaningar. Dagens utmaningar är att städa klart rummet innan kl 13.30. Spela match & ta poäng. Försöka få tag på NÅGON som vill umgås med mig.
Jo just det, har hört rykten om att kära zäta har bartömning ikväll. ? . Så hela kumla har en möjlighet att dricka sig fulla till ett bra pris på klubben.

Puss!


miah!

Nu ska jag, beckis, silvia & maria på en efterlängtad bio!
Blir förmodligen mamma mia om alla samtycker med mig,
jag har nämligen hört att den ska vara ruskigt braa.

Puss!


Med måne i fisk


Från runa.tv. Tack för din sökning (15 kr). 1990-06-15: Du är tvilling, med måne i fisk. Ditt kinesiska tecken och element är häst och metall.

Jag gjorde förstås detta "test" utan att läsa den minimala texten under som tydligt berättade att det kostar 15 kr. Sedan råkade jag trycka bakåt och tryckte sedan på SÖK igen. Denna ovanstående fakta kostade mig 30 kr. Fick inte ut någonting av "testet" eftersom jag vart så paff att jag tryckte ner hela internetsidan.

Tummen upp för Runa.Tv

Sam Sparrow

21st first century life
världsklass.


Oh Boy

Oh boy
you make me feel like
Oh boy

Inatt drömde jag att jag kunde flyga.
Kändes bra!

Exotic


Usch  vilken jobbig dag. 

Världsklass!



kumlaskvaller.blogg.se

Sofie Kinsella

Rekommenderar starkt hennes böcker! Jag har en fotbollsfri helg, så jag tänkte göra någonting spännande.
Har inte kommit underfun med vad ännu. Men mandy är i stan så jag kanske kan ta en svängom med na'.
Blir alltid spännande när hon är hemma.


Monroe


Bonjour!
Just nu känns det som om jag skulle vilja att den här veckan går väldigt långsamt, eftersom det är sista lediga veckan på väldigt lång tid. Samtidigt vill jag att helgen ska komma väldigt fort, eftersom jag ska ut på fredag med laget.


Dear lonely

Jag gick i klänning och svettades som aldrig förr för en vecka sen. Idag hade jag träningsoverall och vindjacka när jag satte min fot utanför dörren. Jag fryser fortfarande. Har inte riktigt förstått att det är kallt, ruggigt och blött. Nu är det SÅ tillåtet att hålla sig inne och ha tv'n som sällskap. Inte lika tillåtet när solen skiner. Det är mysigt än så länge.

Puss!


Bet you look good

Jag borde städa mitt rum. Jag borde egentligen sätta upp en varningskylt som varnar allergiska folk mot damm. och möggel. kanske spindlar? Men eftersom jag känner mig så duktig över att jag gjort massa andra viktiga saker idag så har jag tillåtit mig själv att sitta här. framför datorn. det regnar ju, så det är okej. mitt rum är äckligt.

Det är första gången sedan jag nästan brände ner vårt kök som jag får vara ensam hemma hos min kära mor. Onsdag och Torsdag. Även fast det var 5 år sedan det hände så är mamma nervös. Mamma har förbjudit mig att tända ljus och jag ska hellst inte använda mig av spisen. Hon vill hellst att jag inte ska använda mig av någonting alls här hemma, säkrast så.


RSS 2.0