byta däck

har nästan lärt mig hur man byter däck
förstår grunderna
förstår i alla fall även att man måste vara stark

bytte däcken igår
besökte verkstaden akut imorse innan jobbet
trodde hjulen skulle ramla av
men pappa hade helt enkelt vart för stark och dratt åt däckena för hårt sa fabrorn som hjälpte mig

när jag var liten så ljög jag för alla barn och sa att pappa kunde lyfta mig med ett finger, slänga upp mig i luften och fånga mig med tån. jag var väldigt övertygande som barn och dom drodde på mig. jag ljög också om att mitt stora födelsemärke på magen orsakades av att mamma spillde kaffe på mig när jag var babys. josefine kom på att jag hade ljugit när hon var 12 år.

när man hör detta kan man ju ifrågasätta varför alla i min umgängeskrest tycker att josefine är den smarta av oss? hm..



a house of cards


jag har ett mål

galla

trött på allt som har med allt att göra idag
svärdord åt hela världen

No limits


badmysdag med systeryster

att väga sig

Jag vägde mig idag hos min bror
skriker ut nått i stil med att det måste vara något heeelt gaaaaleeeet med deras våg (för jag tyckte att jag gått upp så mycket i vikt)
jaaa svarar min bror, den är rätt om du lägger på 4,5 kg.


vafan?

Jag längtar

Karlskoga var kul.
men sista dagen hade jag en bad day. illa var det.
ställde upp dom största termosarna på en hylla. när den sista termosen skulle ställas dit så rasade hela hyllan och termosarna ner på lilla mig som skrek FITTA så att hela butiken frågade vem fan som använder ordet " fitta " som svärord? har en bula. den ansvarige tyckte synd om mig och bad mig göra något roligare eftersom jag hade en jobbig dag. skulle få göra ett planogram på ett bord. faktiskt kul. fram tills att jag hade packat upp cirka 200 glas.. och insåg att dom inte alls skulle blivit upp-packade ur sina trepackskartonger. neeeee så jag fick leta upp alla förpackningar som jag slängt och börja tejpa ihop alla förpackningar igen. tejpade i en timma. bordet såg ut som om någon kört över det med en lastbil. den dagen gjorde jag ingen nytta.

jag har hämtat min cykel i kumla.
någon som har en bultsax?
jag ska bara få upp mitt supersäkra lås sen ska jag återigen bli en cyklande människa som aldrig använder bilen (jag tänker inte på miljön, jag tänker bara på pengar) bensin är dyrt. men jag ska nog säga till folk att jag cyklar för att jag tänker på miljön. borde ju egentligen tänka på miljön. nu fick jag lite dåligt samvete.


När man är på semester får man hålla en öl i varje hand och se sådär glad ut.

I want you


Idag har jag jobbat i Karlskoga..
Hjälper till och bygger upp ett Maxi..
ganska kul meeen jobbigt som satan i gatan..
imorgon äre påt igen..

imorgon är det dessutom tid för á la lagfest! En uppstyrd en. En som innebär ALL IN även fast alla har skola och jobb dagen efter. Det är ett måste eftersom vi är i stort behov att få någon slags laganda. alla är nästan nya. eller jag vet inte riktigt vilka som är nya eller gamla eftersom jag alltid har nollkoll och själv är ny. Så därför löser vi nog detta problem genom att slänga in 20 fotbollspelare och massa alkohol i en liten etta imorgonkväll.

ser fram emot morgondagen
ser inte fram emot dagen efter morgondagen



Who says


I morse gick jag upp tidigt hemma hos sarah för att åka till örebro och spela match i det soliga vädret. vi tog hem en seger med 6-3! fintfint

när jag kom hem var jag utelåst.. på grund av dåligt kommunikation mellan mig och elin.. eller rättare sagt på grund av att jag inte lyssnar. satt två timmar och fick förklara för alla grannar att "jooo jaa jag är utelåst" och "ooo jaaa min sambo kommer när som hellst ingen fara alls inte" och "ooo ja hon har inte riktigt kommit än men jag har en annan lösning på problemet hehe" "ja jag sitter bra här tack tack tack" ..  och så vidare. är van. har vart utelåst säkert 1000 gånger i mitt liv.

eftersom jag hade spelat match och inte fått i mig någon mat så kände jag mig svag och hjälplös. henrik kom till undsättning och tog med mig på lunch på hälls.. vi satt och drack kaffe och snusade två timmar i härligt vårsol. gick en promenad. försökte våldgästa gamla lärare genom att bjuda över oss själva på fika. vart dissade. gick hem, åt tomatsoppa och chips och kollade på parlamentet och ballar av stål.

underbar söndag övergick till fan-ta-mig-själv-och-mina-jävla-nycklar-söndag men avslutades som underbar söndag

godnatt




frida & anna

klagosång


jag mår dåligt när jag vet att andra är ute och reser och jag är här hemma
jag mår dåligt när jag inte får som jag vill
jag mår dåligt när jag inte hittar mina nycklar
jag mår dåligt när jag inte hinner träna
jag mår dåligt när solen inte skiner


massa klagomål.


Men ikväll har jag vart på bingo! alltid lika spännande. jag och min kusin är yngst, även när vi lägger ihop våra åldrar. jag har nyss lagat wook och egen musli. orkar inte ens gå till sängen så trött är ja. livet är hårt.







yoo-oo-ooohoouuuu

vart är min nyckel?
vart är min kameraladdare?
dessa är dagens frågor som jag ska problematisera och analysera.


happy påsk!


G
L
A
D

P
Å
S
K


Fick ett påskägg av elin idag. hon e la go!
Jag lurade henne på 1 april att jag träffade en superkändis (edward cullen) i utlandet och att han kommer hit i helgen för att träffa mig mig och ingen annan. hon gick på det i 10 minuter. elin lurade mig att hon hade en hemlig pojkvän. kom nyss på att hon lurades. jag lurade även min bror att jag var gravid och tänkte behålla barnet. han höll på att svimma.

spelade match idag. kul.

Idag är det 24 dagar kvar till nick och bäver från australien kommer & hälsar på! KUL!




RSS 2.0