1

en dag och den sista tills det blir ett nytt och fräscht år. Ja det ska bli ett uppfriskande år, jag har nämligen tämligen bestämt mig för att hålla mina nyårslöften det kommande året. mina nyårs löften har aldrig någonsin blivit genomförda och har nästan börjat tappat tron på't, Men nu så jävlar i havet ska dom hållas.
önska mig lycka

REA


jag var ute en svängom med kakan och sandra på juldagen :) Sandra sa att det kändes som om hon vrickat foten lite när vi var på Satin. vi blev hungriga och begav oss till grillcorner, där var det blod på golvet. Vi undersökte sandras "vrickade" fot och såg att det sipprade ut blod från ett hack i skon.  Vi fick ringa taxi till akuten och där blev vi kvar i två timmar innan tre stygn blev sydda. What a night ;)

Idag var jag och elin inne och fyndade på Marieberg. . en tjock, stickad tröja, en liten handväska och en klänning för 63 kr. inte illa alls.


Goodbye my lover, goodbye my friend


Idag fick jag lov att ställa klockan för att hinna in till marieberg först av alla andra sista-minuten-handlare. Tänkte att jag ville ha en parkeringsplats idag, men alla andra hade tänkt samma tanke som mig så det blev ett helvette ändå. folk överallt. dessutom arga folk som ville fram först och stressade folk som slet sitt hår. Jag hamnade i något sorts trans och kom inte på en enda grej att köpa. Vandrade runt i alla affärer säkert två gånger innan hjärnan började fungera normalt igen.

Igår så hade vi julklappsbyte HELA gänget samlat.
 tiden flög iväg, jag älskar att umgås med mina töser.

 julshow -08

I don't know what I can save you from


ego


maskerad



Jag ska vara lussebulle!
pax!

otroligt busigt




Get to know the beautiful faces..

...of mary kay
ikväll har jag vart hos Elin på en hudvårdskväll av mary kay. lyx lyx lyx -  fick testa handkrämer, skrubbsaker, läppgrejer, ögonkrämer, nått för torrt, nått för fet nått för allt osv, guuu så härlig hy jag har just nu!

hittade en riktigt gammal bild på käre elin.


RSS 2.0