löser sig



Mina skor har blivit upphittade och står och väntar med min namnlapp på friskis och svettis, braaa!
Mitt och henriks förhållande har tärigt mycket senaste månaden eftersom jag vart inneboende hos honom. men nu har jag äntligen vart och köpt mig en ny skåpsnyckel vilket innebär att jag tar mitt pick och pack och flyttar ur hans skåp. våra gräl har kommit mer tätt än någonsin så det här blir nog bäst för oss alla. 

Vaktmästar kalle sa idag att om jag hittar alla mina nycklar och lämnar tillbaks dom innan studenten så får jag tillbaka alla pengar som jag betalt för dom.  ska nog städa mitt rum ordentligt någon dag. ligger nog nycklar värt guld här.




 

ALLTID!!

När man vart och tränat ska man känna sig bra. man ska känna sig duuktig. men jag känner mig varken duktig eller bra idag, för mina älskade nyaföråret fotbolls dojjor ligger kvar och väntar på att bli upphittade. ringde nyss och frågade om dom fanns kvar någonstans? NÅÅGONSTAAANS? icke. nej nej det är en förbannelse över mig.

nu jävlar



Nyss nyår. Typ imorgon äre sommar och snart är jag 30 och kanske hamnar i kris, då måste jag färga håret och börja på tantgympa för att förhindra underarmarnas härliga fall. Tiden går för fort, för ofta

På måndag ska jag presentera en låt på kursprovet med att säga något vetenskapligt om KÄRLEK. ska äga natursnillena i klassen med massa svåra ord och invecklade ekvationer. mitt mål är att deras hjärnor ska gå på högvarv & att dom förstått och funderat klart på vad jag sagt, ,
ungefär när låten är slut.  önska mig lycka


Lead star


You're simply the best
better than all the rest
better than anyone
anyone I've ever met

turn into something beautiful





Jag och gubbarna grus var i Karlstad på hockey igår.

snart äre sommar ju

 
 




slitz!




  

grattis! henrik fyller idag, så gårdagen bjöds på kalas, lasagne och sällskaps spel.

gangster


igår kväll blev jag stoppad av polisen med blåljus. två stiliga karlar kliver fram emot mig och ber om körkort och att jag ska blåsa. dom informerar mig om att jag körde på en väg där jag inte fick köra. jag mummlar någon förklaring som dom förmodligen inte förstod, darrade om benen, letade efter körkortet väldigt länge och blev illröd i ansiktet. men dom var snälla och lät mig åka utan böter. såhär i efterhand känner jag mig lite som en gangster.

alltid woho


Elin slogs igår på krogen, med all rätt.
Jag är så stolt!

New generation


hemsk morgon. blev en sådan här morgon när man gör så att väckarklockan ingår i ens dröm, och att man inte vaknar förrän ens skjuts skickar sms om att man är utanför och väntar.

en sån här morgon när man kommer till skolan som gjorts om till en byggarbetsplats pga renovering, så att man måste börja dagen med att ta en redig promenad i kylan för att komma till cafét.

en sån morgon när man inser att bygg gubbarna bygger om cafét oxå så att min inte får sitt morgonkaffe. resultatet av det blir att man får lida av huvudvärk tills man kommer hem.

en sån dag då man bara har en lektion på morgonen som inte var någon lektion, man fick bara reda på sina betyg och halva klassen var hemma och sov. en sån dag då man väntar 4 timmar tills kl ska bli 14 för att sen inse att den lektionen blivit inställt.

Ett stort plus på det är att min nyckel fortfarande inte är upphittad. vet inte hur mycket pengar jag lagt under mina år på att köpa nya nycklar. är så klantig att folk började till och med satsa pengar på hur många busskort jag skulle tappa bort när vi började 1an. än så länge är det inget borttappat busskort och det är det positiva i den här dagen.

jaha?

imorgon börjar skolan.
och vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ääääääääääääääääääär miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin skåååååååååååååååååååpsnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyckeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel?
nån som sett eller gömt den?

fuck

störststarkastochbäst


har styrketränat på friskis och svettis idag, jackie körde slut på mig. vi körde alla magmaskiner som fanns och jag känner redan hur magrutorna bara väntar på att få komma fram! känns riktigt bra. mitt mål är att se ut som satinvakten och sen spöa honom i armbrytning. önska mig lycka


cuz you were all yellow


allt är så jäkla trevligt jämt.
idag kom jag på att det borde vara futsal dm snart? ja men visst, moa googlar och finalerna börjar om den timma. så slänger mig in i första bästa bil och åker raka vägen till idrottshuset för att se lite bra fotboll. visst var det bra fotboll, hallsberg ska representera örebro län i SM detta år. blir spännande. Efter några timmar och många koppar kaffe började vi känna träsmak i arslet så vi begav oss hem till beckis med film och käk.

på fredag är det VM i pulkaåkning, hela köret, pulkor, bobbar, sopsäckar, snowjoggers, termobraller och oboy står på listan. har redan börjat tagga, är nämligen lite av ett proffs på just pulka.

I wash my mouth with soap before i go


mitt nyårs firande blev lyckat. Jag stallde klockan och började dagen med att åka ut till Ormesta och sjunga singstar med mina småsyskon i några timmar, jag vann varje gång (dom är 6 år gamla), dom var ytterst impade och jag kände mig som en världsstjärna. Vid två tiden bar det av till ishallen där me and my friends körde lite hockey/ isdans/ följa john, skit kul. vi var väl aktiva i sådär 20 min tills fötterna började smärta och champagneeen på avbytarbänken kändes mer lockande.

efter att ha vart på topp i sådär en timma blev vi trötta och åkte hem för att sova ett par timmar innan the big night väntade. Ja åt massa gott och sedan begav jag mig till Kakan som bjöd på förfest, hon stajlade lite med sina bartenderkunskaper och serverade oss goda drinkar (woho)! trevligt det med. efter entvåtrefyra öl för mkt fortsatte vi ner till det stora torget där vi skålade kysstes och önskade varandra ett gott nytt år vid tolvslaget. nytt år känns alltid bra.

have a nice day!


RSS 2.0