Bingo

Ikväll spelade vi bingo i husaren. det var jag josse andre & den äldre generationen i kumla. Ja vann inte. Andre vann 500 kr. Fick gratis kaffe iaf.


Och så dör hon utan att ens någonsin ha levt

Dalai Lama svarade på frågan vad som förvånar honom mest;

MÄNNISKAN. Hon offrar hälsan för att hon ska tjäna pengar. Sedan offrar hon pengar för att få tillbaka hälsan. Och så är hon så angelägen om sin framtid
att hon inte njuter av nuet. Följden blir att hon inte lever i nuet och
inte heller i framtiden. Hon lever som om hon aldrig skulle dö. Och så
dör hon utan att ens någonsin ha levt.


Kom så ska vi leva

Idag var en sån här Moa i ett nötskal morgon. Vaknar av mig själv. Ligger och blundar & njuter av att jag känner mig utvilad & vaknat innan larmet. Otroligt.

Min lyckobubbla spräckts när jag inser att det är jävligt ljust i rummet för att vara innan kl 06.00 på morgonen. klarvaken med ett ryck och klockan på mobilen visar 08.23... Skulle va på jobbet 07.30. Är på jobbet en kvart senare och har tagit på mig alla kläder ut & in och bak å fram. Gårdagens smink och rufsigt hår.

Inser då i samma veva att det är den 25 oktober imorgon. Den 25 oktober blir det körförbud på min bil om ja inte åker på efterkontroll. Fan... Ja som ska hämta upp engelsk kompis från england den 25 oktober med bilen. Får RÅjobba ikapp på jobbet för att sluta i tid. Köra rally in till besiktningen och böna och be om att dom skulle göra en efterkontroll även fast det inte var efterkontrollstid för dom. Darrade lite på underläppen & sa nått i stil med att "jag har ju en sån liten liten bil". Dom var snälla. Dom sa till och med att mina bromsrör var otroligt fint fixade.

Inte varje dag man får beröm för fina bromsrör. Måste lugna ner mig lite. Måste hitta min kalender.


I got two tickets and a dream

Nu är det på riktigt


eländigheternas elände i en oändlighet

många gånger så leker jag med tanken att det skulle vara så skönt att faktiskt bli sjuk och bara ligga bänkad framför Tv'n en heldag eller två för att man ej kan göra något annat. chansen är här. Jag är sjuk, eländig och ynkligast i hela världen. feber. den gör mig svag. Dagen började bra. febern tillät mig knappt att ta mig ur sängen för att placera mig under täcket i TV soffan. Efter att ha kollat på hela säsong 4 av svenska hollywood fruar och en film så började jag bli rastlös. fått i mig en god alvedon eller två
och kände mig helt plötsligt lite mer normal.
 
rastlös ut i fingertopparna.
 
fick därmed lite ångest över att jag är timanställd och förlorar massa pengar på att vara hemma och sjuk och ynklig. Så fick den brilljanta idén att vinna tillbaka dagens lön på PARTYPOKER online (bara namnet är ju underbart). Det gick inte så bra för att jag är på tok för feg och vågar inte lägga in mer än 50 öre i insats per spelomgång jag spelar. en spelomgång tar cirka 40 min. Dagens lön släng dig i väggen. Efter att förlorat 5 kr på pokern så kom jag över en artikel om hur man ska fånga självförtroende på dansgolvet genom rätt inställning.
 
youtubar därför "how to look cool on the dancefloor" och får upp en riktigt cool beginners video om just how to do THE coolest dancemoves ever för nybörjare. självförtroendet på topp efter artikeln och jag bestämmer mig för att bli minst lika cool som den där coola snubben på klippet. efter fem minuter så blir jag arg på videon för jag tycker att det inte alls är för "beginners". Inser ju oxå att jag kanske är ett hopplöst fall gällande dansen. febern och jag ger upp och jag påbörjar Svenska hollywood fruar säsong 5 istället. att bli coolast ever på dansgolvet får jag ta tag i en feberfridag. det är inte lika kul som det låter i min fantasi att vara sjuk framför TV'n i tusen timmar.
 
over & out
 
 

Love

I fredags sov Anna, frida & Ludde över hos mig. Kolla på smurfarna & piraterna, åt kinamat & gosade ner oss framför tv'n. När ja somnat kröp Ludde mellan mig & Anna i min lilla säng & gosa ner sig. I lördags var det hejdåfest för josse & Sofie som drar till USA snart.. ( avis )!! Toppen helg.


Jag var i England

Vädret var fint


The king

Pappa älskar kungafamiljen så mycket att när Vickan skulle gifta sig så spika han upp ett kort på henne & Daniel på vår vägg i köket. när någon fråga varför vi hängt upp det så svara han " inbjudan till bröllopet". Om någon gör narr av kungen på Tv så blir han sur och han blev som ett barn på julafton när dom väl skulle gifta sig. Nu är det som så att självaste the man - kungen var ju i Hallsberg förra vecka. Stackars pappa var på jobb i Danmark. kungen är i Hallsberg & Pappa är i Danmark. Katastrof.


RSS 2.0