Kif duff goes rockstars...




ikväll har vi startat ett band. vi har lagt fotbollskarrären på hyllan ett tag för att satsa på rockstars.


bildregn

Kram 09
projektarbete






Alla vi, längtar efter sommaren



LW.
 

alla går ur idet


vilken härlig dag jag haft. Solen vart framme, brillorna på och en heldag med tjejerna. vi har fikat i timmar, ätit massa mat, pratat pratat och myst. älskar sånna här dar. dom borde komma oftare.

:)

Gunvald.


Skulle bara påminna om att Gunvald(beckgunvald) är allas favorit.
han gör oss knäsvaga.

Eat it



jag behöver't, ge mig

give the mu


häromdan fick jag äran att vara barnvakt åt min älskade småpluttar på landet.
Jag hade tänkt mig en helkväll med matlagning och pyssel. men blev ganska fort nedröstad, Mc Donald's var godare än min mat och pyssel hade blivit töntigt. När blev pyssel töntigt? Vart är dagens ungdom på väg? Jag gjorde några tappra försök att alla skulle hitta på någonting kul tillsammans men det slutade med att anna och frida somnade, linnéa kunde ej slita sig från datorn och jag fick sitta ensam framför tv'n. skitungar. ´


Jag vill åka.

jag skulle vilja ha en likadan gulddräkt som agnes hade


idag fick jag för mig att jag ska försöka mig på det där med matlagning. har nämligen fått en underbar kokbok. vill man så kan man! tog fram viljan och lyckades få ihop en rätt som inte var äggröra eller nudlar. en klapp på axeln till moa.

jag har sommarlängtan. och därför fick jag nog infallet att färga mitt hår. tanken var att det skulle bli sådär "sommarhärligt naturligt blont". Har även solat solarium, för arton lyxminuter pejja ja sextio papp. tanken med det var att jag skulle ta ett steg i rätt riktning att få den perfekta brunheten i min hy. slutresultatet blev partier där man anar en gul nyans i mitt hår och ett ansikte som svider och skiftar i rosa(för att jag somnade och glömde därmed att stänga av kanonen).

men jag överlever.
min dag har ändå vart rätt bra för jag åt gröt i morse.
alla dagar med gröt blir bra.

1 9 6 9 what's that sound?


Two steps forward, then three steps back
...Alright

RSS 2.0