Svenska Hollywood fruar

Jag hatar Gunilla. Tanken på henne har gjort mig arg hela dagen. Ska blunda och hålla för öronen varje gång hon visas nästa tisdag. Maria och Gunilla är raka motsatser - Maria gör en lycklig att se på


Simsalabim

Jag vill gå på Hogwarts


And the living is easy

London baby! sist jag åkte hem från London så bestämde jag mig att nästa gång jag kommer tillbaka dit "så ska jag fanimig gått ner typ 1000 kg och vara sjukt Läcker. Kom på detta igår. Åker ju på lördag. Fick lite panik. Köpte ett dyrt gymkort och tränade. Ikväll blir det tabata fittness. Tror inte jag kommer lyckas. Men jag älskar mitt nya gymkort. Mer än snus nästan.


Like a rainbow around your heart

Måndagseftermiddagar är normalt mina favvosar. Slutar kl 16.00- tidigast på hela veckan. Idag skulle jag in till bror & byta lysen på bilen tills besiktningen imorgon. Jag började min bilfärd 16.10 och var framme kl 18.00. Bilkö från Marieberg till norr. Inte nog med det så överhettas min gröna fara väldigt lätt så jag fick sitta med högsta värme på & varva ner rutorna titt som tätt för att inte svimma. Bitter


All the people in da house

Idag så är det söndag och jag är så glad att jag för EN gångs skull vaknade av mig själv 8.30 imorse, kände mig utvilad & inte bakis. Gr8. Jobbar idag ett par timmar. Sen så ska jag in till stora stan på en nyfunnen traditionsdag - varje söndag är det öppet hus hos min kusin Malin & Robin för myssöndag, kolla film och äta asmycket chips. På tisdag ska jag besikta min bil. Har lite ont i magen.


Poker in My heart

Jag ska till England om en vecka. Det rycker i mina pokernerver. Jag ska dricka en good old English pint på världens mysigast pub, spöa dom i poker, träffa vänner och shoppa. Mina engelska vänner säger att det är 15-20 grader varmt & sol just nu. Jag tror inte på att det kan vara så fint väder i England. En ickeregnigdag är nästan ett under. Jag tänker ta med mig regnstället & njuta av a good old engelsk regnig dag eller två.


I'm so happy

Vart tog sommaren vägen? Alltid samma visa. Man har så kul i solen att man knappt hinner blinka innan den försvinner långt bort. I morse kom jag 10 minuter försent till jobbet för att jag var tvungen att skrapa rutorna med ett bankkort.


RSS 2.0