Applicant approved

Kunde inte ha blivit ett bättre avslut på denna långa långa dag. applicant approved.
nu är det på riktigt. jag vet att jag tjötar om detta jämt och ständigt. men jag kan inte låta bli! jag är en sånn här jobbig tjej som inte kan sluta prata om det. men jag kan inte! jag tjötar och tjötar och tjötar och tjötar. tyst!

Rule my world

fem av sju dagar i veckan när jag ska iväg på morgonen så kommer jag på sju minuter försent att jag borde suttit i bilen för sju minuter sen. Så jag börjar då panikslaget springa runt och försöka hitta alla mina saker som ej får glömmas hemma. runt runt runt utan något bra resultat. grejerna ligger oftast i jackfickan, på fönsterbrädan eller i väskan. och det kommer jag på när jag yrat ett par minuter. Sedan säger jag hejdåååå, springer jag ut och startar bilen, ibland hinner jag åka en bit. Sedan inser jag tre dagar i veckan av sju att jag glömt någon väldigt viktig sak hemma. Så jag gör en actionfilmsracervändning med bilen och kör rally tillbaka springer in och springer ut och åker iväg. en dag på fjorton dagar gör jag detta två gånger samma morgon.
.
.
Har insett en sak. Jag är inte ensam! Tänkte på det här om dagen. Undra om min familj också gör så? Så jag började tänka på det. I förrförrgår så var det dags för syrran att springa runt runt runt, springa ut till bussen. efter några minuter - in igen, spring spring, hittade något, sen ut igen. skönt tänkte jag, är inte ensam. sen tänkte jag. meen, hon är tretton år då kommer man ihåg allt annat än det man borde komma ihåg. så hon hade en ursäkt för detta beteende.
.
.
MEN dagen efter det upprepas detta av ingen annan än Åsa. Och idag så upprepades av min pappa.
HA!!

heluuu my winterland!

ikväll ska jag och brudarna på jobbet ha köpa-smycken-kväll, om jag fattat det hela rätt. Kommer någon och ska sälja smycken som bara gjorts i ett visst antal. tydligen ska Brittan Spears ha haft på sig ett smycke av denna designer. Kan bli för coolt.

att vara


Idag gick jag bakom en karl. Han sjöng högt och ståtligt och hade lurar i öronen med hög musik. jag blev lite rädd av det här beteendet. Vi kom fram till en sånn här rundgrej som man tar sig ut genom som brukar snurra i slowmotion. Min första tanke var att jag borde vänta tills han åkt genom eftersom jag var lite skrajj. Men sen tänkte jag " varför ska jag vara rädd för en snubbe som gillar att sjunga högt? " Jag gick in i slowmotionrundgrejjen med honom och han börjar vråla " vafaaaaaaaaaaaaaaaaan gåååååååååååååår det sååå jäääävla långsamt fööörrrrr!!!! vafaaaan! helveeeteeeeeee"  sen kom vi ut. Jag i chock. Han vidare som inget hänt och fortsätte sjunga högt. pafft*
.
.
äckligt kanske.

Hejja Hejja!

ännu en höstdag.
någon sa att det skulle snöa idag?
på lördag åker jag till Stockholm.
ska ta en fika med sandra =)

pretty as a picture

Man borde verkligen installera ett alkolås på mig vissa stunder. Speciellt kvart i två en lördagskväll, då jag ibland ska envisas med att beställa masssooor med öl för att sedan försöka slå något slags dricka-fort-rekord. Ser mig själv som en mogen kvinna som med åren lärt mig ett och annat om hur man ska dricka på ett förnuftigt sätt. Men då och då, som i Lördags, visade jag raka motsatsen. Eftersom jag har lite ångest så här några dagar efter så beslutar jag mig återigen för att inte dricka på veckor, månader, år! never in my life

tänk vad glad man kan vara ibland.
jag som är en humörsbitterfitta som kan tycka livet är pest bara för att jag inte kan skruva ihop en adventsstjärna rätt ibland. men nu är jag överlycklig. jag kan skruva ihop tusen adventsstjärnor för att sedan inse att jag gjort helt fel och måste göra om. och ändå är jag lycklig.
tänka sig.

har inte tålamod

jag har gjort en låt om en kaktus
den suger
http://henrikmelin.blogspot.com/

RSS 2.0