Kärlek vid sista ögonkastet

Snacka om vuxen grejer jag hålls med! dags att växa upp och skaffa eget. Sagt & gjort. STORMTRIVS so far i min lägenhet. Återigen Kumling. Härligt. Börjar få lite ordning nu. Målat bord och donat. Igår var jag så pass inne i mitt inredande och målande att jag var lite mer lost än vanligt. Hittade inte mitt sminkborttagningsmedel igår kväll. Tänkte att jag säkert glömt det någonstans. Sen så imorse när jag skulle ta mig en dusch hittade jag det i duschen. Förstog då varför mitt hår hade vart tuggumi dagen innan efter duschen. Använde sminkborttagningsmedlet istället för balsam! HA! Men uj vad mysigt jag får det här!





23 april 2009

 

Hade jag fått välja
Så hade jag än
Varit i din famn
Hållt hårt

Hade det varit möjligt
Så hade jag aldrig slutat
Kramat dig i en evighet
En sista gång

 

 


"varje cell i min kropp älskar dig"

Börjat med lite vikarieförmedling i kumla. Var på fritids här om dagen. Regn och lerig fotbollsplan. Kunde inte låta bli. 3 orna möter 4orna. den konstiga vikarien som inte bara är gammal utan dessutom tjej får välja vilket lag hon skulle spela i, dom antog väl att ja sög. Nu vet jag hur Zlatan känner sig. I mina converse så dribbla ja som en kung, gjorde tusen mål, slängde mig i leran & tacklades så att dom oxå slängdes i leran.

 

Efter tredje målet var ja accepterad trotts att ja va vikarie och tjej. Dom hyllade mig som en kung. Började göra som små grabbarna - ni vet - när man gör mål ska man liksom springa antingen fort som fan med händerna rakt ut som en fågel och skrika lite. Eller jogga lite coolt med armen uppsträckt och ett finger i vädret. Ja. Ja var älskad. I was Zlatan för en rast. Nästa rast blev jag vald först. Respekt liksom. Nu vet jag, om ja ska känna mig som Zlatan ska ja spela mot 10 åringar.

 


Lagrat i 50 år

Faster Eva fyllde 50 och släkten hajkontajkon hade storslaget partaj.


Åkesson


fina syskonskaran

.

.


RSS 2.0